World of Warcraft in toata splendoara sa

World of Warcraft

Va place sa va jucati MMORPG-uri? World of Warcraft este unul din cele mai populare jocuri, dar sunt si altele pe care ati putea sa nu le fi explorat. In orice caz, World of Warcraft detine Recordul Mondial Guinness pentru cel mai popular MMORPG dupa abonati.

World of Warcraft a fost o atractie grozava in segmentul MMORPG. A fost dezvoltat si publicat de Blizzard Entertainment ca cea de-a 4-a parte din universul fanteziei Warcraft. Dupa lansarea sa din anul 2004, a primit o popularitate imensa printre fanaticii de jocuri online. Cu aproximativ 10 milioane de abonati, World of Warcraft este considerat sa fie cel mai important joc din zona MMORPG-urilor. Jocul pana acum, pana acum, are 4 expansionuri majore, ce include „The Burning Crusade”, „Wrath of the Lich King”, „Cataclysm” si „Mists of Pandaria”. Cel de-al 5-lea expansion „Warlords of Draenor” a fost lansat in anul 2013 si va fi lansat in curand.

World of Warcraft poate fi jucat gratuit pana la cel de-al 20-lea nivel, dar dupa nivelul 20, jocul necesita un abonament lunar. Desi factorul de abonament pare o problema pentru multi, sunt alti fani ce sunt uimiti de joc, asa ca nu ii deranjeaza sa plateasca o taxa in fiecare luna pentru a-l juca. Jocul este cel mai bun din genul sau si provoaca dependenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.