Windows 10 merge bine

Windows 10 Laptop

Cu siguranta nu poti atinge 1 miliard de dispozitive, inainte sa ajungi la 75 de milioane. La doar o luna dupa lansarea sa, Windows 10 a fost instalat pe 75 de milioane de computere, asa ca Microsoft este pe drumul cel bun de a-si atinge scopul de a atinge 1 miliard de dispozitive diferite.

Windows 10 avea un stimul inca de la inceput. Acesta a atins 14 milioane de utilizatori la 24 de ore dupa lansarea sa de la sfarsitul lunii Iulie. Aceste numere sanatoase ar putea insemna ca strategia celor de la Microsoft de a face un sistem de operare gratuit pentru utilizatorii de Windows 7 si Windows 8 a functionat.

Microsoft foloseste de asemenea o strategie mult mai deschisa de aceasta data. In loc sa pastreze software-ul sau, precum asistentul sau digital, Cortana sau Office, limitate doar la Windows, compania vrea ca acestea sa existe pe toate sistemele de operare.

Iar pentru platforme care nu sunt cunoscute pentru aplicatiile sale, Windows 10 a lansat ceva ca un fel de aplicatie de descarcare. Pana acum, utilizatorii descarca de 6 ori mai multe aplicatii decat in Windows 10, un fapt ce ar putea sa se comporte bine pentru ecosistemul de aplicatii Windwos 10.

Avem motive sa credem ca instalarile de Windows 10 vor accelera si mai mult. Exista milioane de dispozitive Windows ce ruleaza Windows Vista sau un Winodows mai vechi ce nu au fost eligibile pentru o lansare gratuita. Acei utilizatori vor fi capabili sa cumpere o descarcare retail sau stick-uri USB mai tarziu in aceasta luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.