25.7 C
New York City
duminică, august 14, 2022

Buy now

Vivaldi, browser pentru avansati

Vivaldi BrowserFostul CEO al companiei care a realizat browserul Opera, Jon von Tetzchner, a lansat un nou browser marti realizat special pentru utilizatorii grei ai internetului. Vivaldi este un nou browser realizat pentru persoanele ce intotdeauna se chinuie sa inghesuie pe un singur ecran toate tab-urile. Browser-ul ce este momentan intr-un preview tehnic, inca are nevoie de o multime de munca, potrivit celor ce lucreaza la el. Nu exista o versiune mobila a acestui browser, deocamdata, asa ca browserul este cu siguranta in stadiul sau de inceput.

Noul browser ofera „tab stacks„, ce permite utilizatorilor sa grupeze taburi similare in grupuri, decat sa le alinieze intr-un singur rand deasupra ecranului browserului. Un sistem de comanda rapida prin scurtaturi si o caracteristica Notes permite utilizatorilor sa ia notite in timp ce navigheaza si sa pastreze screenshoturi pentru referinte intr-un panou din Browser numit Notes.

Unii din voi poate veti spune ca aveti deja Chrome, Safari sau Opera, insa veti fi atrasi catre Vivaldi, fiindca ofera caracteristici pentru utilizatorii avansati, ceea ce a fost scopul initial pentru Opera. Cu toate acestea, browser-ul a luat-o intr-o directie Chrome care nu ii statea bine.

In timp ce un preview tehnic este disponibil pentru a fi descarcat, este realizat doar pentru a afisa browser-ul. Echipa munceste de asemenea si la includerea unui sistem de email. Vivaldi va permite utilizatorilor si sa navigheze in browser folosindu-si doar tastatura.

Vivaldi este disponibil de descarcat pe website-ul lor, pe care puteti introduce si sugestii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,432CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles