vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSanatateUtilizarea LIPIKAR BAUME AP+ în tratamentul dermatitei atopice

Utilizarea LIPIKAR BAUME AP+ în tratamentul dermatitei atopice

DERMATITA ATOPICĂ – O AFECŢIUNE ALERGICĂ A PIELII CARE AFECTEAZĂ PIELEA FOARTE USCATĂ.
SIMPTOME
Dermatita atopică afectează 50 de milioane de europeni şi 20% dintre copii, reprezentând a două cea mai întâlnită cauză pentru care oamenii merg la dermatolog. Cercetările recente arată că refacerea barierei cutanate nu este suficientă pentru ameliorarea de lungă durată a atopiei, fiind necesară totodată şi reechilibrarea microbiomului pielii.
Eczema atopică sau dermatita atopică este o afecţiune obişnuită a pielii, care apare de obicei în jurul vârstei de 3 luni, dar poate apărea şi la vârste mai fragede. La nou-născuţi dermatita atopică apare cel mai adesea pe faţă, în special pe obraji şi bărbie. Odată cu creşterea copilului, leziunile se localizează mai ales pe gât, pielea se usucă şi devine solzoasă în jurul coatelor, încheieturile mâinilor şi în spatele genunchilor. După fiecare erupţie, există o fază de remisie. Aceste erupţii încep cu simplă pată roşie pe piele, care devine uscată şi aspră în anumite zone şi începe să supureze.
ORIGINI
Cauza: pielea extrem de uscată
Multe persoane au o predispoziţie genetică pentru dermatitele atopice. Cei care sunt afectaţi de aceste probleme au sistemul imunitar extrem de reactiv. Mai mult, pielea atopică arată semne de uscăciune severă. Deoarece bariera pielii s-a modificat, alergenii din mediu pot să penetreze în straturile inferioare ale epidermei. Ei stimulează sistemul imunitar, care reacţionează puternic. Acest lucru cauzează semnele clinice ale apariţiei eczemei atopice: prurit, inflamaţie, supurare.
Îngrijirea corespunzaroare a pielii uscate este esenţială în tratamentul dermatitei atopice.
SOLUŢIA
LIPIKAR BAUME AP+
Este un balsam cu efect relipidant anti-iritaţii, fără parfum şi fără parabeni, indicat în îngrijirea şi tratamentul pielii uscate şi chiar a uscăciunii severe, însoţită de prurit, roşeaţa, iritaţie şi discomfort. Lipikar Baume AP+ este indicat pentru pielea sensibilă şi predispusă la atopie atât pentru bebeluşi cât şi copii, adulţi. Reduce senificativ puseurile de atopie şi restabileşte calmul pielii. Suplă şi catifelată, pielea îşi recapătă confortul durabil. Textura fină de balsam a lui Lipikar Baume AP+ asigură o absorbţie rapidă pentru a facilita şi accelera aplicarea zilnică. Fără efect gras sau lipicios. Cu Apă termală La Roche Posay.
Lipikar Baume AP+ este rezultatul a 25 de ani de cercetare:
LIPIKAR Balsam AP+ vine cu un nou ingredient activ exclusiv Aqua Posae Filiformis, pentru a acţiona asupra celor doi factori determinanţi pentru pielea cu tendinţa atopică:

  • Restabileşte şi stabilizează echilibrul microbiomului pielii – populaţia de micro-organisme benefice de la nivelul pielii.
  • Repară şi conservă barieră cutanată

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments