Umiditatea excesivă din locuință sau de la birou nu trebuie neglijată

Dezumidificatoare

Semnele unei umidități excesive sunt mai mult sau mai puțin evidente. În primul rând vorbim despre urme de mucegai și igrasie pe pereți, dar și de un miros de umed în spațiul respectiv, miros care s-a impregnat în mobilier, covoare sau pereți. În al doilea rând, atunci când umiditatea depășește pragul de 45-55% apare condensul pe ferestre, iar acest condens este semnul că este momentul să luăm atitudine în rezolvarea umidității prea mari din spațiul respectiv. Și nu în ultimul rând vorbim despre disconfortul termic, care vara face ca temperatura resimțită să fie mult mai mare, iar iarna senzația de frig este permanentă chiar dacă temperatura din spațiul respectiv este una optimă.

Dacă aceste semne sunt observate constant, înseamnă că problema umidității excesive persistă și acest lucru nu este de neglijat. Dacă umiditatea excesivă este neglijată pot să apară probleme grave ale căilor respiratorii, alergii și dureri de cap. Pe lângă problemele de sănătate cauzate de o umiditate prea ridicată, mobilierul, pereții, covoarele, tapiseriile sau tablourile pot fi de asemenea deteriorate. Și nu în ultimul rând, costurile cu încălzirea pe timpul iernii vor fi mai mari prin prisma faptului că o umiditate excesivă presupune o încălzire mai dificilă a aerului din încăpere.

Cea mai eficientă soluție pentru a combate umiditatea excesivă este un dezumidificator de aer. Un astfel de aparat are rolul de a aduce nivelul umidității din locuința ta la nivelul optim într-un timp foarte scurt și astfel toate problemele cauzate de umiditate vor fi de domeniul trecutului. Cele mai apreciate modele de astfel de aparate pot fi găsite sub brand-ul Turbionaire. Astfel, în funcție de suprafața spațiului unde ai nevoie de un dezumidificator de aer poți alege modelul de dezumidificator de aer Turbionaire Smart 12, Turbionaire Smart 16 sau Turbionaire PRO 50. Modelul Turbionaire Smart 12 este indicat pentru suprafețe de până la 35 de metri pătrați și elimină 12 litri de apă pe zi, pe când dezumidificatorul de aer Smart 16 este folosit pentru suprafețe de până la 65 de metri pătrați și elimină 16 litri de apă pe zi, iar modelul Turbionaire PRO 50 este un model profesional destinat spațiilor foarte mari, precum muzee, biblioteci sau depozite.

Dezumidificatoare Smart

Orice model de dezumidificator de aer Turbionaire ai alege, vei beneficia de un aparat foarte silențios, extrem de eficient, cu un design glossy și care se încadrează perfect în orice spațiu. Mai mult decât atât, oricare dintre aceste modele de dezumidificatoare de aer Turbionaire are implementat diverse funcții care fac utilizarea extrem de plăcută. Astfel, putem aminti funcția timer prin care se poate regla intervalul de funcționare, funcția higrostat care ajută la pornirea automată atunci când pragul umidității recomandate este depășit sau funcția de auto-restart prin care aparatul pornește automat singur în eventualitatea unei întreruperi temporare de curent.

Oricare dintre aceste modele de dezumidificator de aer Turbionaire poate fi găsit pe Intax Trading. Intax Trading este distribuitor pentru țara noastră de aparate de ventilație și aparate de tratare a aerului pentru unele dintre cele mai renumite brand-uri în acest domeniu, printre care și marca Turbionaire.

Dezumidificatoare aer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.