duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSanatateTwitter va incepe sa monitorizeze ce aplicatii descarci

Twitter va incepe sa monitorizeze ce aplicatii descarci

Twitter AplicatieTwitter va incepe in curand sa pastreze taburi in aplicatiile pe care le descarci. O actualizare a aplicatiei, ce va iesi Miercuri pentru utilizatorii de iOS si Android in urmatoarea saptamana va adauga o setare care permite retelei sociale sa pastreze un istoric al aplicatiilor pe care le descarci, dupa cum a anuntat compania Miercuri. Scopul acestui lucru, potrivit celor de la Twitter este sa furnizeze utilizatorilor o experienta mult mai adaptata. Monitorizand aplicatiile pe care utilizatorii le descarca, compania poate aprecia mai bine interesele utilizatorilor si scoate in evidenta sugestii de noi conturi pe care sa le urmarim si mai mult de cat atat sa furnizeze reclame mai relevante.

Aceasta caracteristica, pe care cei de la Twitter o numesc „Graficul Aplicatiilor”, va fi folosita de asemenea pentru a personaliza continutul care apare pe peretele utilizatorilor de la conturi pe care nu le urmaresc. Reteaua sociala a confirmat in August ca utilizatorii vor incepe sa vada tweeturi si favorite de la conturi pe care nu le urmaresc pe peretele lor. Nu era clar cand planuiesc cei de la Twitter sa faca aceste schimbari, dar compania spune ca „Graficul Aplicatiei” vor ajuta la informarea acestor aditii.

De indata ce actualizarea iese la iveala, utilizatorii sunt automat alesi in monitorizare, desi Twitter va notifica utilizatorii din aplicatie de indata ce aceata caracteristica e live si poti sa optezi sa iesi oricand. Twitter noteaza ca va monitoriza doar lista de aplicatii pe care utilizatorii le-au descarcat si nu vor accesa date din aceste aplicatii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments