vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieTrenduri actuale in segmentul de sisteme de alarmare

Trenduri actuale in segmentul de sisteme de alarmare

Fara indoiala, nevoia oamenilor de securitate este la fel de veche ca existenta pericolului, in sine. Din fericire insa, anii in care oamenii se aparau cu sabii si alte arme au trecut – dand astazi posibilitatea de a ne proteja caminile, familiile, bunurile sau afacerile cu ajutorul unor unelte si dispozitive moderne. Unele sunt mai simple dar suficient de eficiente, in vreme ce altele sunt extrem de avansate si par pentru multi ca rupte dintr-un film SF. Iar gratie faptului ca tot mai multe locuinte se construiesc, nevoia pentru sisteme de alarmare a cunoscut o crestere constanta. Sa privim in continuare cateva inovatii de top in acest domeniu – acceseaza aici sisteme de alarmare moderne la Selgros Suceava.

Modul in care oamenii folosesc si interactioneaza cu sistemele de securitate s-a schimbat considerabil de-a lungul anilor; astfel, au aparut:

– tastaturi de comanda de tip touchscreen – utilizate atat in mediul rezidential, dar si industrial, acestea au tendinta sa devina aproape un standard. Ele nu impresioneaza doar estetic, ci functioneaza si foarte intuitiv – fiind exact ceea ce cauta tot mai multi proprietari de locuinte; aceste panouri de control pentru sistemele de alarmare devin tot mai accesibile din punct de vedere financiar, atingand chiar si dimensiuni de 7 inch.

– control de la distanta si aplicatii mobile – oamenii si-au dorit sa poate accesa si modifica anumite setari ale acestor sisteme de alarma chiar de la distanta. Acest lucru a avut deja loc in contextul camerelor de supraveghere video asa ca parea ceva firesc sa fie transpus si aici. Cu ajutorul conexiunilor la internet aceste interventii sau monitorizari pot fi ceva foarte util.

– integrarea supravegherii video – pretul camerelor video de monitorizare a scazut iar calitatea imaginii a crescut; tot mai multi proprietari si detinatori de locuinte au ales sa profite de aceste avantaje

– controlul consumului de energie, printr-o integrare completa

Privind cu incredere inspre viitor, se spera ca vor aparea tot mai multe modalitati de integrare a sistemelor electronice preinstalate, dar si de conectare a celor mobile – se doreste de exemplu si dezvoltarea unor servicii de geolocalizare, care sa foloseasca functia GPS a smartphone-ului pentru a aminti proprietarii sa armeze sistemul de alarmare daca au iesit dintr-o anumita zona supravegheata, a casei sau a afacerii detinute. In egala masura, produsele disponibile pe piata de specialitate din Romania devin tot mai accesibile din punct de vedere financiar – e si cazul zecilor de modele de sisteme de alarmare de la Selgros Suceava. Alege asadar sa investesti acum in siguranta si protejarea caminului, a bunurilor, afacerii sau familiei tale!

Selgros Suceava
Produse alimentare si nealimentare
Str. Cernauti nr. 118 Suceava,720089, RO
Tel: 0230 553 000
Fax 0230 553 199

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments