27.1 C
New York City
duminică, august 14, 2022

Buy now

Top case de pariuri offline, care este cea mai bună agenție din cartierul tău?

Ți s-a întâmplat să cobori ca să cumperi pâine și să te întorci acasă după câteva ore? Dacă stai pe o stradă cu agenții de pariuri și ai prieteni cu putere de convingere, e foarte posibil să fi trecut prin așa ceva.

Comozii obișnuiesc să spună că cea mai bună agenție de pariuri offline este aceea aflată amplasată cât mai aproape de casă. Nu rezonez cu acest criteriu al proximității. Mă pot deplasa și câteva străzi mai încolo dacă dau de un loc unde pot petrece niște timp de calitate.

Conceptul și personalul

Pe primul loc pun conceptul. Ce poți face acolo și altceva în afară de a paria. Sunt agenții unde mergi să bei o cafea, stai de vorbă cu prietenii într-o atmosferă diferită de cea „clasică”, joci ceva. Nu te duci la o agenție stradală numai pentru a pune pariuri. Asta poți face online.

Contează cât de spațios este interiorul, tipul mobilierului, cât de confortabile sunt scaunele, numărul de televizoare pe care poți urmări evenimentele transmise în direct, chiar și cromatica. Aceste avantaje sunt anulate dacă agenția are niște angajați „acri”, sau dacă operatorii se mișcă cu viteza luminii în vid. Mi s-a întâmplat să vreau să pun un pariu live și să îmi blestem zilele în timp ce stăteam la coadă pentru a înregistra biletul. De aceea, prefer să am pe telefon instalată aplicația Betano și să joc acolo pariuri live.

Oferta sportivă ca factor de departajare

Există și o altă categorie de factori de departajare între operatorii offline, care are în centru oferta sportivă. Nu e vorba doar de numărul de sporturi sau de evenimente din ofertă, ci și câte opțiuni de pariere avem pentru fiecare meci. În general, ofertele pre-meci sunt generoase. Se apropie de cele ale caselor de pariuri sportive online.

Diferența se poate face la oferta live. Agențiile offline nu excelează la acest capitol, deși pariurile puse pe evenimente în desfășurare reprezintă un punct de atracție pentru cei care vin să petreacă un timp mai îndelungat acolo. Contează la fel de mult și cotele pentru fiecare tip de pariu. Ele sunt greu de comparat „la fața locului”. O idee este să intri pe site-urile mai multor agenții offline și să vezi cine are cotele mai bune pentru meciurile zilei. Apropo de site, sunt bookmakeri offline care au pe pagina web un chenar unde poți introduce codul biletului jucat în agenție și sunt afișate rezultatele tuturor selecțiilor.

Miza minimă

În funcție de stilul tău de joc, poți prefera un operator offline și după miza minimă acceptată pe bilet. Sunt agenții la care poți pune pariu cu un leu. Dacă joci strict ca să te distrezi, este ok. Dacă vrei să înțelegi ceva din câștig, acest „avantaj” se poate întoarce împotriva ta, pentru că vei fi tentat să joci pe o cotă finală cât mai mare, deci șansele de câștig vor fi mici.

Un semn rău

Să spunem că ai câștigat o sumă mai mare. Bravo! Acum hai să vedem în cât timp primești banii. Dacă angajatul de la casierie îți spune să vii în ziua următoare, pentru că agenția nu are lichidități, este un semn că acea casă de pariuri nu este chiar cea mai serioasă.

La o agenție de pariuri stradală contează mult și programul de funcționare. Dacă închide înainte de startul meciurilor din Liga Campionilor, pierde mulți clienți, prin urmare scade cifra de afaceri, un indicator care nu lasă loc niciunei interpretări.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,432CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles