26.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

Tomibena – furnizor de panouri solare din Suceava

Tomibena – furnizor de panouri solare din Suceava. În ultimul deceniu, panourile solare care contribuie la producerea de apă caldă menajeră au captat atenția a milioane de oameni. Acestea au avantajul principal de a capta razele solare și de a încălzi apa în mod gratuit cu ajutorul lor.

Cum media europeană de consum a apei menajere este de circa 50 litri/ zi/ persoană, o familie de 3 membri ar avea nevoie de un panou solar cu capacitatea de 150 litri care îi poate asigura consumul zilnic necesar.

Panouri cu o astfel de capacitate se pot găsi la compania Tomibena din Vicovul de Sus, județul Suceava. Ele pot fi presurizate sau nepresurizate.

Panourile solare nepresurizate sunt funcționale doar primăvara, vara și toamna. În cazul lor, în anotimpul rece, iarna, instalația de apă trebuie golită. Totuși, o astfel de investiție este una foarte bună, se poate amortiza rapid și poate asigura cam 60-70% din necesarul de apă caldă. În timpul procesului de încălzire nu se înregistrează nici un consum energetic convențional iar costurile de întreținere sunt neglijabile.

Aceste panouri solare nepresurizate cu capacitatea de 150 litri comercializate de Tomibena au prețul de 1567 lei și sunt potrivite unei familii cu 3 membri. Un asemenea panou solar nepresurizat conține 18 tuburi din sticlă borosilicată și un rezervor de acumulare din oțel inoxidabil.

Panourile solare presurizate pot fi utilizate și pe timp de iarnă, fără a exista riscul de îngheț. Aceste panouri funcționează cu agent termic pe instalație și sunt dotate cu un kit necesar împotriva înghețului. Față de panourile nepresurizate, acestea lucrează la presiunea rețelei, fără a avea nevoie de montarea unei pompe sau a panoului la înălțime. Chiar dacă unul sau mai multe tuburi se sparg, panoul va funcționa în continuare.

Aceste panouri solare presurizate cu capacitatea de 150 litri de la Tomibena au prețul de 2854 lei, au o garanție de 5 ani și o durată medie de exploatare de aproximativ 15 ani.

Pe lângă panourile solare cu capacitatea de 150 litri, Tomibena mai comercializează următoarele tipuri de panouri:

  • Panouri solare nepresurizate de 200 litri la prețul de 2007 lei
  • Panouri solare nepresurizate de 250 litri la prețul de 2350 lei
  • Panouri solare presurizate de 122 litri la prețul de 2354 lei
  • Panouri solare presurizate de 150 litri la prețul de 2854 lei
  • Panouri solare presurizate de 200 litri la prețul de 4282 lei

În lunile iulie și august, Tomibena a pregătit clienților săi o promoție: Dacă aceștia fotografiază panoul solar montat pe casă, dau share pe pagina personală de Facebook cu link către www.tomibena.com, primesc CADOU 5 baxuri de 10 kg de brichete lemn.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles