27.1 C
New York City
duminică, august 14, 2022

Buy now

Solutia unor acoperisuri metalice de calitate

Solutia unor acoperisuri metalice de calitate. Dacă intenționezi să renovezi casa sau să construiești una nouă, alegerea materialului potrivit pentru acoperiș poate face diferența.

Solutia unor acoperisuri metalice de calitate

Acoperișurile metalice precum țigla metalică sau tabla cutată devin o alternativă foarte modernă pentru mulți proprietari de case. Există o mulțime de tipuri de acoperișuri metalice disponibile pe piață în culori, forme și texturi noi, care sunt durabile și oferă siguranță și durabilitate pentru casa ta.

Soluția perfectă pentru obținerea unui acoperiș metalic de calitate, este Acoperișuri MIHU, o companie specializată din Ipotești, județul Suceava. Principalele produse ale companiei sunt reprezentate de: tablă cutată, tablă tip țiglă, accesorii, sistem pluvial, panouri sandwich, garduri și șipcă. Firma își desfășoară activitatea în principal în orașe precum Suceava, Botoșani, Neamț și Iași.

Produse care pot fi alese pentru un acoperiș de calitate

Fabrica-Acoperisuri-Mihu-3

Tabla tip țiglă produsă de către Acoperișuri Mihu este de 4 feluri: tablă tip țiglă Germania Simetric, tablă tip țiglă Janosik, tablă tip țiglă Kingas Eco Plus, tablă tip țiglă Diament Eco Plus. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de culori, sunt materiale superioare și asigură o rezistență sporită și se potrivesc perfect atât în cazul caselor moderne cât și a celor clasice.

Tot pentru un acoperiș perfect, se poate alege din cele cinci feluri de tablă cutată produsă de către Acoperișuri Mihu, în funcție de preferințele clientului. La fiecare dintre ele diferă lățimea totală, lățimea pentru acoperirea reală, grosimea tăblii și lungimea recomandată.

Cum un acoperiș nu este întreg fără accesorii, Acoperișuri Mihu furnizează un sistem complet de accesorii pentru acoperișuri, pentru ca acestea să fie izolate, ventilate și finisate. Câteva exemple de accesorii necesare pot fi: coșuri de aerisire, folii de acoperiș, benzi pentru coama acoperișului și etanșeizarea sa, sisteme de elemente de fixare, sisteme de etanșeizare, ferestre de acoperiș și sisteme de jgheaburi.

Servicii asigurate de către Acoperișuri Metalice Mihu

Compania asigură cele mai bune soluții clienților săi în materie de acoperișuri metalice.

Serviciile de montaj sunt autorizate și realizate de către profesioniști

Măsurători gratuite– La fața locului se va deplasa o echipă pentru a executa măsurătorile necesare și care va calcula cu exactitate prețul necesar proiectului.

Transportul materialelor cumpărate poate fi gratuit sau contracost în funcție de valoarea de pe factură până la domiciliu sau până la orice altă destinație dorită.

Pentru a alege cele mai bune produse, stilul și culoarea potrivită pentru un aspect frumos, durabil și calitativ, persoane specializate îți vor oferi consultanță.

Pentru a vizualiza unele lucrări din portofoliul firmei, pentra a afla mai multe informații și date de contact ale celor de la Acoperișuri Metalice Mihu, vizitează site-ul lor, www.acoperisuri-mihu.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,432CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles