marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

Sfaturi pentru o promovare

Promovarile la o companie mare sunt intradevar complicate, dar lasa-ma sa ma concentrez prima data pe analiza performantelor, un penultim pas pana la promovare, si ceva care in experienta mea are un impact material de compensare.

Analizele de cele mai multe ori intra in categorii de genul: „inalte”, „puternice”, „bune” si „are nevoie de imbunatatiri”, fundamental in toate companiile mari de tehnologie. In experienta celor mai mari oameni, sunt zero reguli in a deveni un angajat clasat „inalt”, fiindca este clar cine sunt cei „inalti”.

Singura problema adevarata a regulilor este faptul ca unele grupuri au prea multi candidati clasati inalt, si altele au prea putini, ceea ce modifica putin lucrurile. De fapt este mult mai greu sa devii un angajat clasat inalt intr-un grup care se descurca mai bine decat intr-un grup care se descurca mai rau.

Toate acestea fiind spuse, a fost surprinzator pentru mine ca nu exista reguli. Acum, desigur ca nu fiecare realizator poate fi promovat, dar promovarile sunt intotdeauna bazate pe rezultate.

Pentru a fi promovat trebuie sa respecti anumite standarde. In primul rand trebuie sa demonstrezi o conducere de succes. Acest lucru cauta toata lumea la toata lumea, cineva care sa conduca. Din moment ce ai un sef experimentat, vor observa, fiindca managerii au nevoie de ajutor in a realiza initative.

Pe langa a avea calitati de lider, trebuie sa mai respecti anumite lucruri, cum ar fi sa nu te plangi niciodata, sa nu vinzi niciodata nimic din companie, dar nici sa nu oferi strategiile companiei altor persoane. Pe langa aceste lucruri ar trebui sa ai o tinuta corespunzatoare ce ar putea sa atraga succesul, poarta-te ca cineva caruia ii pasa.

O alta caracteristica cheie pentru a fi promovat este rabdarea. Trebuie sa muncesti din greu tot timpul dand dovada de talent si de rabdare, caci nu poti fi avansat la cateva saptamani dupa ce ai fost angajat.

De aceea, pentru a fi promovat incearca sa folosesti sfaturile altora, dar si cele mentionate mai sus.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments