marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalScoala de Vrajitorie

Scoala de Vrajitorie

Pentru cei dintre voi care nu ati primit o scrisoare de acceptare in Hogwarts la varsta de 11 ani, iata inca o sansa pentru a fi pe urmele vrajitoriei. La Colegiul Czocha de Vrajitorie si Magie din Polonia, poti recrea magia de la Hogwarts si universul din Harry Potter. Acest lucru il poti face doar daca ai trecut de varsta de 18 ani.

In acest colegiu de dupa Hogwarts, toata lumea este sortata in una din cele 5 case, Molin, Libussa, Faust, Sendivogius si Durentius. Exista pe internet un PDF de 49 de pagini care scoate in evidenta lucrurile la care ne putem astepta. Puteti gasi PDF-ul aici.

Programul ce necesita 3 ani, dureaza doar 4 zile pentru a fi terminat, si poti alege unul din caile disponibile : Aurori, Distrugatori de Blesteme, Vindecatori, Magizoologisti si Cei care nu Vorbesc. Asa ca daca vrei sa te lupti impotriva faradelegilor impreuna cu Harry sau sa invii mostenirea lui Voldemort, ai acum locul potrivit in care poti  face aceste lucruri.

Aproape 200 de oameni din 11 tari diferite s-au incris la Castelul Czocha din Polonia, pentru Colegiul de Vrajitorie in luna Noiembrie, iar urmatoarea sesiune va fi tinuta de pe 16 Aprilie pana pe 19 in aceiasi luna. Iti va lua din buzunar aproximativ 345 de dolari, insa stii ca niciodata nu poti pune pret pe a invata sa fii un magician.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments