duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

Sali de degustare Cricova

salaeuropeana1Sala Europeana

Vitraliile vestitei ”Sali Europene” redau vitaa de vie in toate anotimpurile anului. In aceasta sala este realizat si un panou din sticla care reprezint landsaftul Cricovei. In ”Sala Europeana” au fost create toate conditiile pentru organizarea congreselor, simpozioanelor, intalnirilor  de afacere, reuniunilor etc.salaeuropeana2

salaeuropeana3

 

Sala ”Fundul Marii”

Denumirea salii simbolizeaza adancurile Marii Sarmate, ce a existat aici circa 12 mln. de ani in urma (epoca Miocen), pe fundul careia s-au depus si s-au pietrificat crustele moluștelor preistorice.

Originalitatea acestei sali vine de la plafonul-calcar, in forma lui naturala neprelucrata, care se reflecta ca intr-o oglinda in decorul acvatic cu nuante albastrui-verzui. Pe pereti sunt desenate acvarii decorative ce dau incaperii o nota de extravaganta. Totodata sala este utilata cu tehnica moderna, datorita careia se pot face auzite si vazute adevarate mistere ale marii.

fundulmarii1

fundulmarii2

fundulmarii3

fundulmarii4

Sala cu semineu

”Sala cu semineu”- un interior nobil, cu o incapere ce creeeaza o impresie nemaipomenita. Elementul predominant in decorul acestei sali este semineul, generand o atmosfera calda si relaxanta. Gama de culori a interiorului, decoratiunile, accentuiaza stilistica vanatoreasca.

salacusemineu1

salacusemineu2

salacusemineu3

 

Casa Mare

”Casa Mare”-sala ce poarta numele celei mai frumoase odai a unei case traditionale din zona rurala a Moldovei. Sala este decorata cu mobilier din lemn de stejar, bogat ornamentat cu motive decorative nationale. Atmosfera rustica predomina in aceasta sala datorita plafonului din lemn, cu grinzi, care dau impresia de vechime. Sarbatorile moldovenilor sunt mereu desfasurate in ”Casa Mare”. Pastrand o veche traditie, un moldovean isi va impodobi ”Casa Mare” si isi  va invita aici rudele, prietenii, vecinii si cunostintele. ”Casa Mare” nu e doar o camera de zi, este, de asemenea, un loc al memoriei pentru rude. Peretii sunt decorati cu prosoape brodate din stofa de casa si covoare tesute din lana, ornamente cu elemente geometrice si florale.

casamare1

casamare2

 

Sala Prezindentiala

Aici au loc multiple intalniri la nivel inalt, cu demnitari de stat si oameni de vaza din tara si de peste hotare. Incaperea, foarte spatioasa, cuprinde imagini tematice din domeniul viticulturii si vinificatiei Republicii Moldova. Artistii plastici au creat o viziune ampla, inspirata din frumusetea lumii antice. Atmosfera de antichitate o creeaza panourile salii, executate intr-o gama luminoasa, bogata, plina de eleganta si  rafinament. Lucrarile sunt concepute in tehnica basoreliefului, pastrand traditiile clasice ale reliefului antic. Operele de arta si mobilierul din lemn sunt de o mare valoare pentru decorul solemn al incaperii. Alte elemente de decor interior sunt usile monumentale, incadrate in rame de marmura.

salaprezidentiala1

salaprezidentiala2

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments