Serialul „Revenge” a luat sfarsit.

Serialul "Revenge" a luat sfarsit.

Imi pare rau sa va anunt, fanilor serialului Revenge, insa se pare ca finalul sezonului 4 va trebui sa fie si finalul serialului. Cei de la ABC, ieri, au inchis seria condusa de Emily Van Camp urmand un sezon care a vazut un declin al ratingului show-ului semnificativ. Mai devreme anul acesta, un episod a cazut sub rating-ul 1 in demograficul varstelor 18-49, ceea ce a fost o bila neagra.

Producatorul Executiv, Sunil Nayar, le-a spus celor de la EW, ca le pot spune oficial fanilor sai ca va fi sfarsitul povestii. Fanii Revenge ar putea sa fi vazut miscarea venind. In acest sezon, show-ul a spus la revedere pentru 2 personaje majore, Daniel al lui Josh Bowman si Victoria Grayson al lui Madeleine Stowe, si alte personaje au facut schimbari majore care scoteau in evidenta o posibila rezolvare.

Emily Thorne chiar a renuntat la impersonarea sa al lui Amanda Clarke. Acum avem nevoie doar de un final fericit al lui Jack Si Emily si totul va fi in regula cu lumea lui Revenge. Ultimul episod al showului va fi scos, indiferent daca ne place sau nu pe 10 Mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.