27.1 C
New York City
duminică, august 14, 2022

Buy now

Reductoarele de la Euro-Industrial.ro

Reductoarele de la Euro-Industrial.ro. Echipamente mecanice speciale, reductoarele, sunt concepute in ideea de a ajuta la reducerea turatiilor inregistrate de motoarele electrice. Atunci cand in cadrul unei aplicatii numarul de turatii al motorului este prea mare, reductorul va interveni, reducand din acestea de la 1.5, 1.7, 2 ori, pana la chiar mii de ori. Odata cu scaderea numarului de turatii va creste cuplul.

Reductoarele de la Euro-Industrial.ro

Surubul, cunoscut sub denumirea de vierme, din dotarea reductorului, conduce roata melcata prin rotirea sa continua. In cadrul aplicatiei, puterea trece de la vierme la roata vierme, numai in acest sens. Autoblocarea care se produce astfel prezinta beneficii pentru aplicatiile care folosesc reductorul. In functie de viteza si cresterea ei, scade transmisia de putere.

Reductoarele sunt o necesitate si deci prezente in cadrul aplicatiilor care impun actionarile cu turatii mici. Putem aminti aici lifturile, benzile transportatoare, masinile de indoit tevi, ventilatoare diverse, scari rulante, spalatorii auto, elevatoare si asa mai departe.

Reductoarele de turatie de la Euro Industrial

In intampinarea publicului larg, interesat de o astfel de investitie, vine Euro-Industrial.ro, un furnizor de incredere in online si nu numai. Regasesti pe site modele variate de reductoare, in functie de necesitate.

  • Reductoare melcate;
  • Reductoare coaxiale;
  • Reductoare conico – cilindrice;
  • Reductoare pendulare;
  • Reductoare axe paralele;
  • Reductoare inox industria alimentara.

Intra pe euro-industrial.ro pentru a descoperi modelele de reductoare disponibile. In cazul fiecarui model pe care ti-l pune la dispozitie magazinul, beneficiezi de garantia calitatii, pentru ca stocul magazinului include numai produse de la nume consacrate, producatori europeni de top.

Pentru reductoarele melcate, spre exemplu, regasesti modele cu optiuni diverse la intrare (cu motor, cu ax intrare plin, cu flansa B5/14) si la iesire (ax plin – dublu/simplu, ax tubular, brat reactie, flansa la iesire).

Modelele cilindrice, in schimb, ofera una sau mai multe trepte de reducere, in functie de nevoie, prin faptul ca randamentul individual al fiecarei trepte va fi unul optim si cel de ansamblu va fi unul satisfacator.

Tot cu un randament satisfacator in utilizare sunt si angrenajele conice, parte din constructia reductoarelor. Acolo unde exista restrictii, acestea nu au voie sa lipseasca.

Avantajele pe care ti le ofera fiecare dintre modelele disponibile vor asigura o functionare corespunzatoare a motoarelor, in termen cu specificatiile aplicatiilor. Aceasta va fi silentioasa, deci nu va deranja. Prezinta un design compact, deci nu ocupa un spatiu extins. Au capacitate eficienta de angrenare si sunt ideala pentru a reduce viteza si creste cuplul motoarelor in dotarea carora intra.

Toate motoarele (ca sunt de uz casnic, electric sau industrial) sunt produse in serie, motiv pentru care nu sunt intotdeauna conforme cu standardele tuturor aplicatiilor vizavi de puterea de turatie si cea nominala.

Cele mai multe dintre scarile rulante, respectiv benzile transportatoare produse astazi nu prezinta turatii sau cupluri ale motoarelor care sunt specifice celor standard. Din acest motiv, reductoarele sunt o necesitate. Fiecare model in parte indeplineste rolul sau. Deci fie ca e reductor melcat, cilindric sau conic, acesta va ajuta la obtinerea raportului ideal intre cuplul motorului si turatia acestuia.

Intra pe euro-industrial.ro si alege reductorul care corespunde nevoilor aplicatiei tale, apoi comanda-l beneficiind de un raport pret – calitate optim.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,432CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles