vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieFacebookReclamele Facebook te vor urmari pretutindeni

Reclamele Facebook te vor urmari pretutindeni

Vesti bune pentru cei care fac reclame, insa o veste nu atat de buna pentru utilizatorii ce isi fac griji de datele lor personale. Incepand de astazi, Facebook va folosi datele pe care le culege de la utilizatori pentru noua sa retea de reclame, Atlas, ce iti vor afisa reclame pe site-uri, bazat pe ceea ce stie Facebook despre tine.

Atlas este o fosta proprietate pe care Facebook a cumparat-o anul trecut pentru aproximativ 100 de milioane de dolari si pe care a reconstruit-o de la zero. Atlas este distincta de reteaua de Audienta, o retea de reclame mobile pe care Facebook a introdus-o in Aprilie si tintea la dezvoltatorii de aplicatii.

In contrast, Atlas este un fel de alternativa a modulului AdWords de la google, ce va lasa persoanele ce fac marketing sa urmareasca utilizatorii pe web si pe dispozitivele mobile. De exemplu, o firma de publicitate ar putea sa aleaga Atla pentru a-si face reclame pe un site de sport sau o aplicatie de jocuri ce nu are legatura cu Facebook.

In timp ce miscarea ar putea deranja unii utilizatori ce sunt suspiciosi despre modul in care Facebook se ocupa de datele lor personale, prezinta o noua optiune pentru cei care fac reclame si o alternativa pentru cea de la Google.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments