Principalele avantaje ale folosirii unui dozator de apa

dozator de apa

Două elemente sunt indispensabile vieţii – aerul și apa. Dacă calitatea aerului depinde în foarte mare măsură de multe surse externe, atunci când vorbim de apa pe care noi o consumăm alegerea ne aparţine în totalitate. Cu siguranţă cu toţii ne dorim să folosim o apă cât mai pură zi de zi și de aceea căutăm tot felul de variante. Una dintre cele mai avantajoase alegeri pentru a avea la îndemână o apă curată, pură este folosirea unui dozator apa. Un dozator de apa este legat direct la reţeaua de apă curentă a locuinţei tale și prin sistemul de tratare a apei obţii direct apă pură. Avantajele unui dozator de apa sunt numeroase, iar cele mai importante sunt următoarele:

1. Purificarea apei de la reţea

Cu siguranţă de multe ori te-ai gândit la faptul că plătești lună de lună apa de la robinet și nici nu o poţi folosi pentru consum ca apă potabilă sau pentru gătit. Alegând să folosești un dozator apa, acest lucru nu se va mai întâmpla pentru că sistemele de tratare a apei de ultimă generaţie vor face posibilă utilizarea apei de la reţeaua publică.

2. Costurile lunare cu apa vor fi aceleași în fiecare lună

Folosind un dozator apa ce asigură și tratarea apei de la reţeaua publică, vei avea o evidenţă clară a costurilor lunare, acestea fiind în mare parte la fel lună de lună. Acest lucru se va datora faptului că nu vei mai fi nevoit să lași apa să curgă minute bune pentru a veni curată sau nu va mai trebui să cheltui bani pentru a cumpăra apă îmbuteliată.

3. Reducerea considerabilă a costurilor

Desigur că la momentul achiziţiei unui dozator de apa faci o investiţie, dar pe termen mediu și lung această investiţie se va amortiza și vei remarca cu surpindere că de fapt un dozator de apa te ajută să economisești bani. Până la urmă, dozatorul de apa folosește apa de la reţeaua publică, apă pe care oricum deja o plătești, dar nu tot timpul o folosești, fiind nevoit să cumperi și apă îmbuteliată.

4. Gata cu bidoanele de apă îmbuteliată!

Bidoanele de apă îmbuteliată înseamnă un cost lunar, înseamnă transportul acestora de la magazin în casă și de asemenea depozitarea lor. Mai mult decât atât, înseamnă și o sursă de poluare pentru mediu datorită plasticului folosit pentru aceste bidoane. Odată cu achiziţionarea unui dozator de apa, nu vei mai fi nevoit să cumperi și să depozitezi bidoanele cu apă îmbuteliată.

5. Controlul asupra calităţii apei potabile în locuinţa ta

Dozatoarele de apa ce oferă tratarea apei de la reţeaua publică beneficiază de un afișaj digital, având de asemenea posibilitatea de reglare a temperaturii atât pentru apa caldă, cât și pentru apa rece. Mai mult decât atât, pentru a avea apa la temperatura camerei, nu este necesară conectarea la o sursă de curent.

Toate aceste avantaje ar trebui să fie suficiente pentru a te convinge de utilizarea unui dozator apa. Pentru a găsi cea mai bună varianta pentru tine, analizează oferta de dozator apa pret și alege ceea ce ţi se potrivește.

One Response to Principalele avantaje ale folosirii unui dozator de apa

  1. Adriana spune:

    Foarte bun dozatorul, multumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.