• vin. dec. 8th, 2023
Poveste World of Warcraft

Poveste World of WarcraftSunt sigur ca multi dintre voi ati jucat cel putin o data MMORPG-ul ce a facut genul din care face parte faimos, al celor de la Blizzard, World of Warcraft. Fie ca v-ati permis sa-l cumparati si sa platiti o taxa lunara pentru a-l juca sau ati fost capabili sa-l accesati prin intermediul unui server privat pe care puteati sa-l jucati fara sa platiti nimic, World of Warcraft, a fost, este si va fi o legenda a MMORPG-urilor.

Majoritatea jucatorilor de MMORPG-ul stiu ca World of Warcraft a fost unul din primele astfel de jocuri aparute vreodata, iar cei de la Blizzard au stiut sa profite de ocazie pentru a-si produce o gama foarte mare de jucatori, ce platesc taxa lunara.

Indiferent daca ai explorat lumea Azeroth pentru ani buni, sau doar ai petrecut cateva zeci de ore in World of Warcraft, exista multe despre povestea profunda a francizei pe care mai mult ca probabil o stiti. Putem observa cu totii ca sunt prea multe detalii, prea multe personaje si o lume imensa de explorat pentru a le stii pe toate.

Utilizatorul de YouTube, Nobbel87 a reusit sa afle intreaga poveste de origine a francizei Warcraft, din jocurile de strategie, in World of Warcraft intr-un videoclip. Veti invata totul despre producerea Azeroth-ului modern, si cum cele doua factiuni Alliance and Horde au ajuns sa se lupte intre ele.

Evident, acest lucru il puteti face daca aveti 41 de minute libere. Videoclipul se afla mai jos:

By

2 thoughts on “Povestea lui World of Warcraft”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.