vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataCasa si GradinaPorti batante inteligente

Porti batante inteligente

Cele mai „inteligente” porti batante automate, la Nice.com! Orice propietar de casa si masina care tine la confortul personal ar trebui sa cunoasca trei cuvinte (care n-or fi ele tocmai magice, dar sunt extrem de utile): automatizari porti batante. Iar cele mai bune si mai „inteligente” porti batante cu deschidere automata sunt cele oferite de firma bucuresteana Nice.com, care are sediul in sectorul 2, pe strada Orzari la numarul 19, care este situata in apropierea intersectiei strazii Delea Veche cu Calea Calarasi, fiind.oarecum paralela cu aceasta.

O vizita la sediul firmei ar binevenita, pentru ca acolo exista si un showroom unde veti gasi nenumarate idei bune pentru locuinta dumneavoastra. O astfel de idee buna este o poarta cu deschidere automata, care isi va dovedi utilitatea mai mult ca oricand in timpul iernii, cand gerul sau viscolul nu imbie pe nimeni sa coboare din masina, sa descuie usi (ale caror broaste mai au si prostul obicei sa inghete) sa le impinga pentru a le deschide, sa se urce iar in masina, s-o bage in curte sau in garaj, iar apoi sa coboare din nou pentru a inchide poarta. Iar atunci cand garajul nu e situat la strada ci in mai in spate, nu trebuie deschisa doar o singura poarta, ci doua! Iar pentru cine locuieste pe o strada in panta, tot acest sir de operatii poate fi un calvar, atat iarna cand e frig de crapa pietrele, cat si vara, cand asfaltul incins e pe punctul de a se topi.

Cu ajutorul unor porti batante automate, va puteti bucura de liniste si confort in propia locuinta, traind in conditii de siguranta mai mare, asigurandu-va ca niciun nepoftit nu va poate intra in curte. Toate sistemele automatizate de porti batante au incorporate sisteme de siguranta ce se activeaza atunci cand apare o situatie de pericol pentru oameni sau autovehicule. In plus, sistemele de porti batante Nice pot fi utilizate fără nicio problema de catre familiile care au copii mici, intrucat acestea se opresc imediat dupa detectarea unui obstacol. Fiind automate, portile oferite de Nice.com sunt usor de deschis, dar sunt greu de fortat, datorita greutatii lor – de 100 pana la 1000 de kilograme. Si nici tocmai usor de sarit nu sunt, inaltimea lor pe canat fiind de doi pana la sapte metri. Valoarea unei proprietati imobiliare este direct proportionala cu siguranta oferita de aceasta locatarilor, iar instalarea uui sistem automatizat de porti batante i-o va ridica simtitor. Trebuie de asemenea precizat faptul ca portile oferite de Nice functioneaza ireprosabil timp indelungat, datorita motoarelor puternice cu care sunt dotate, care rezista la un numar indelungat de cicluri inchidere-deschidere. Si, cum calitatea lor este de nivel european si mondial, fiind respectate cu strictete standardele internationale de calitate, nu necesita foarte multa intratinere. Firma asigura servicii de reparatie si intretinere atat in perioada de garantie, cat si in postgarantie, indiferent de situatie si de problemele care apar.

Folosind o telecomanda sau telefonul mobil, oricine poate deschide o poarta de acces in numai cateva zeci de secunde, fara a mai trebui sa coboare din masina.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments