Plusul adus de aplicaţii mobile pentru afacerea ta

dezvoltare aplicatii mobile

Mediul de afaceri s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, iar „explozia” utilizării telefoanelor inteligente în absolut orice aspect al vieţii cotidiene a făcut necesară „migrarea” afacerilor în zona de dezvoltare aplicatii mobile. Există o mulţime de avantaje ale utilizării unei aplicaţii pentru mobil în afacerea ta, iar despre aceste avantaje vom discuta în ceea ce urmează.

De la un site web la dezvoltare aplicatii mobile

Faptul că majoritatea afacerilor au un site web nu mai este demult timp o noutate. În ziua de azi comerţul online este în continuă creștere. Cu toate acestea, trebuie spus faptul că un site web nu mai este suficient pentru afacerea ta. De ce? Este foarte simplu. Pentru că tot mai mulţi utilizatori ai platformelor online au trecut de la utilizarea unui computer pentru a naviga pe diverse site-uri la folosirea telefoanelor de tip „smart” pentru a căuta informaţii și produse pe Internet. Astfel, este mai mult decât necesară luarea deciziei de creare aplicații android pentru afacerea ta.

Ce aduce în plus o aplicaţie mobilă?

Atunci când discutăm de telefoane inteligente, foarte multe dintre acestea folosesc un sistem de operare Android. Prin urmare, decizia de dezvoltare aplicații android pentru afacerea ta reprezintă o modalitate de a „ajunge” la cei mai mulţi dintre potenţialii tăi clienţi. Dacă un site web poate convinge un posibil client să devină client doar dacă este accesat, o aplicaţie pentru mobil odată instalată pe telefonul potenţialului client va rămâne activă și îi va semnala acestuia toate noutăţile, promoţiile și ofertele afacerii tale. Astfel, decizia de dezvoltare aplicatii android aduce în plus o promovare mai directă, un interes mai mare cu privire la produsele/serviciile afacerii tale și oferă sprijin celor care sunt interesaţi să beneficieze de serviciile sau produsele oferite de tine. Şi toate acestea vin cu o interfaţă extrem de prietenoasă și intuitivă.

Treci la pasul următor și ia decizia de creare aplicatii android

Dacă vorbim de dezvoltare aplicatii android, atunci nu vorbim doar de o promovare mai bună. Decizia de creare aplicatii android înseamnă o accesibilitate mai mare a afacerii tale indiferent de locaţia potenţialului client și indiferent de dispozitivul de conexiune la Internet, o mai mare flexibilitate, dar și un angajament sporit prin faptul că orice cumpărător este mai ușor de convins atunci când vede în timp real o ofertă de nerefuzat pentru un produs sau un serviciu de care este interesat, iar o aplicaţie mobil creează exact acest mediu de a transmite oferte în timp real. Există numeroase firme de dezvoltare aplicatii mobile. Treci la pasul următor și apelează la o astfel de firmă specializată în dezvoltare aplicatii mobile.

One Response to Plusul adus de aplicaţii mobile pentru afacerea ta

  1. Madalina spune:

    Foarte bun articolul, multumesc pentru link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.