joi, februarie 22, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalDezvoltare PersonalaPasiunea un sfat pentru cariera

Pasiunea un sfat pentru cariera

Imi iubesc jobulVreau sa spun ca am realizat tot mai mult pe zi ce trece in ultima vreme despre ceea ce inseamna sa ai o pasiune. Pe cat de pasionati suntem majoritatea dintre noi in vietile noastre, sa te bazam pe acest lucru nu ne va avansa in carierele noastre.

In loc de acest lucru, pasiunea ar trebui sa fie un biprodus in a munci spre fuga dupa abilitati sau un set de abilitati, dupa opinia mea. Sa spui oamenilor sa-si urmeze pasiunile, fara alt sfat sau ghid, pur si simplu ii trimite intr-o goana dupa vise, ce ar putea fi dureros pentru carierele lor pe termen lung.

Pasiunea este un lucru grozav pe care poti sa-l ai, dar trebuie sa fie acompaniata de determinare, creativitate, talent si strategie pentru a ajuta pe cineva pentru a-si stabili o cale a carierei potrivita. Vorbind din experienta personala, nu toate lucrurile pentru care am o pasiune sunt lucrurile pe care ar trebui sa le urmaresc in cariera.

Toata lumea ar trebui sa aiba grija cand cerceteaza o profesie, inainte de a lua in considerare o tranzitie in acel tip de rol, din cauza ca munca pare atragatoare sau plina de farmec pana o faci intr-o zi.

Majoritatea oamenilor au nevoie de mentori, ghizi, antrenamente, experienta si sprijin, inainte de a-si putea transforma pasiunea in carierea. Sugerez puternic sa iti gasesti un mentor inainte de a urmari o noua cariera, astfel poti primi sfaturi despre industrie si despre activitatile ce au legatura cu aceasta inainte de a decide ce este potrivit pentru tine.

Sa-ti urmaresti pasiunea nu este un lucru rau, din nici un punct de vedere. De fapt, este foarte important sa fii pasionat despre calea carierei pe care o urmaresti si lucrurile pe care iubesti sa le faci pentru a obtine in general un venit.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments