22.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

Orice aventură antreprenorială începe cu o idee

Poate că ai impresia că pe piața de afaceri din țară sau din lume nu mai este loc pentru nici o altă afacere. Poate că simți că toate posibilitățile de a demara o afacere au fost deja puse în practică și chiar dacă tu ai vrea să devii antreprenor, acest lucru este aproape imposibil. Ei bine, trebuie spus că nu este deloc așa și tot timpul va fi loc pentru noi afaceri. Practic o afacere nouă pornește de la o idee, o idee care trebuie să fie o soluție la nevoile sau probleme cu care se confruntă sau se pot confrunta o parte din oameni.

De la idee la afacere de succes

Oricine își dorește să înceapă o afacere își propune să dezvolte o afacere de succes. Dar nu toată lumea reușește acest lucru. Pentru ca aventura ta în domeniul business să fie una de succes, trebuie să respecți anumite etape în transformarea ideii într-o afacere profitabilă. Prima etapă poate fi aceea de a testa ideea de afacere cu cei din cercul tău de apropiați și să îi convingi pe aceștia de beneficiile aduse de ideea ta. Mai apoi ar trebui ca ideea ta să ajungă de la cei cărora le-ai „vândut” afacerea sub formă de idee la mai multe persoane, iar la un moment dat să atragă interesul întregii comunități, fie că vorbim de un cartier, oraș sau regiune.

Dacă interesul pentru ideea ta este tot mai mare, atunci poți spune că ideea este fezabilă și trebuie să alegi acea nișă de piață care este cea mai nerăbdătoare să beneficieze de serviciile afacerii tale, aceasta fiind o a doua etapă. Ȋn cea de-a treia etapă ideea prinde contur și mai clar sub forma unui plan de afaceri, iar a patra etapă este cea în care afacerea începe să funcționeze și să producă rezultate, fie sub formă de servicii sau produse.

Ȋn ultima etapă în care ideea de la care ai pornit te conduce spre succes este cea în care afacerea ta se extinde către alte grupuri de pe piață, crescând astfel cota afacerii tale. Acestea sunt etapele prin care ideea ta de afacere te poate ghida spre succes în aventura ta antreprenorială.

Cu cine faci afaceri?

O afacere nu înseamnă doar clienții care îți pot genera profitul. Nicidecum! O afacere înseamnă în primul rând parteneri și colaboratori. Aceștia pot fi sub forma furnizorilor, a importatorilor, a distribuitorilor naționali și internaționali, sau retaileri. Și acum vine întrebarea unde poți găsi acești colaboratori pentru ca afacerea ta să funcționeze în parametrii optimi. Ei bine, poți găsi acești parteneri și colaboratori căutând pe Internet după diverse domenii de activitate care te interesează. Dar cel mai bine este să apelezi la cei de la Bigg. Bigg.ro este o platformă B2B, adică business to business, însemnând că orice afacere ai avea poți identifica cei mai potriviți colaboratori și parteneri pentru tine.

De ce să alegi Bigg.ro?

Deși poate părea greu de crezut că poți găsi toți posibilii parteneri și colaboratori pentru afacerea ta în același loc, trebuie spus că Bigg chiar face acest lucru. Mai mult decât atât, cei de la Bigg te pot ajuta să îți faci afacerea ta mult mai vizibilă în mediul online și astfel să atragi tot mai mulți clienți. Platforma celor de la Bigg este foarte prietenoasă și ușor de folosit de către oricine. Prin urmare, vei fi foarte ușor conectat cu o mulțime de furnizori de servicii și produse existenți pe piața din România. Mai mult decât atât, platforma Bigg vizează și aducerea de idei noi pentru firmele are doresc să își extindă domeniul de activitate. Prin urmare, dacă la un moment dat simți că afacerea ta se poate dezvolta și mai mult, poți apela la ideile oferite de Bigg. Concluzionând, se poate spune că Bigg își propune să dezvolte o formă de comerț mai eficientă, aducând la un loc foarte mulți actori de pe piața de comerț din România.

Dacă te-ai convins că Bigg este soluția ideală pentru începutul tău în aventura antreprenorială, atunci accesează Bigg.ro pentru a vedea toate serviciile și produsele pe care le ai la dispoziție. Ȋn funcție de nevoile tale și stadiul în care te afli cu afacerea pornită de la ideea ta, poți alege diverse pachete Bigg.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles