duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieGoogleNest iti transforma casa in viitor

Nest iti transforma casa in viitor

Dispozitiv NestGoogle vrea sa fie in centrul casei tale inteligente din viitor, si termostatul sau Nest este pe cale de a deveni centrul de control. Pentru a incuraja clientii sa se alature trendului smart home, Nest isi scoate produsele ca si o cale de a salva costurile energiei si a te descurca la activitati din casa muncind cu ajutorul produselor third-party.

Compania a anuntat la CES 2015 International, o serie de produse third-party noi, cum sunt masinile de spalat vase, aparate si adaptoare pentru masina, ce integreasa cu termostatul sau si un detector de fum.

De exemplu, utilizatorii pot acum sa spuna adaptorului de masina cand ajung acasa, in asa fel incat Nest va pregati temperatura potrivita pentru venirea lor. In aditie, aparatele LG vor intra in modul de economisire a energiei cand Nest observa ca nu-i nimeni acasa.

Mai mult de 5.000 de dezvoltatori muncesc cu Nest, si unul din 10 utilizatori deja integreaza alte produse in program, potrivit spuselor comapniei. Nest spune ca va munci de asemenea la alte produse, cum este August smart lock, Insteon si Phillips Hue Lightning.

Alti parteneri includ compania de dezvoltare a dispozitivului de somn, Withings, Big Ass Fans si Whirlpool, pentru ultima companie, termostatul Nest spune masinii de spalat si uscatorului cand un utilizator ajunge acasa, asa ca automat se vor muta pe modul silentios.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments