sâmbătă, februarie 24, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieNavete plastic, cartile de vizita ale producatorului

Navete plastic, cartile de vizita ale producatorului

Dragi imi sunt masinile pe care scrie:”Coca-Cola”, “Borsec” sau “Ciucas” si navete plastic personalizate. Vezi cerbul carpatin si ti se desteapta in minte gustul acela barbatesc-amarui, racoritor si cu spuma.

O naveta nu este facuta doar sa usureze manipularea sticlelor cu bautura din fabrica in magazine si in interiorul acestora, ci sa destepte senzatii si sa declanseze mecanismul acela in psihologia cumparatorului care sa duca la achizitionarea marfii si la dependenta permanenta de ea.

Evident ca strategia a evoluat mult de la prima naveta de bere din 1959, la care designul conta mai putin, la cele din 2017 care poarta insemnele producatorilor fiind si in culorile brandului respectiv.

Astazi pana si ambalarea, manipularea si transportul produselor a devenit un spactacol in care producatorul este protagonistul. Din plastic mat sau lucios, monocolore sau in doua-trei culori, la vederea navetelor cu bauturi racoritore nepotolim instant setea in zilele toride ale verii.

Merita investit in navete plastic deoarece au o durata de viata nesperat de lunga de 15 ani, spre deosebire de cele din lemn care ar ajunge repede la foc si in plus ar produce si pagube inante de a fi scose din uz. Imi amintesc cum se scurgeau sticlele pline printre stinghiile care erau rupte si continutul se raspandea pe trotuarul din fata magazinului sau pe podeaua acestuia.

La fel se intampla si cu otetul sau uleiul si stim cat de scump era uleiul in trecut (1 litru pe luna pe cap de locuitor, nici mai mult, nici mai putin!).

Nu numai aparitia navetelor din plastic a insemnat o victorie a livrarii elegante si usoare, ci si prezentarea lichidelor in sticle de plastic. Dupa ce navetele si-au facut pe deplin datoria (adica vreme de 15 ani au facut posibila depozitarea si transportarea sticlelor pline din fabrici in magazine), ele nu polueaza mediul fiind reciclabile. Producatorii au fost foarte atenti la detalii.

Schoellerallibert garanteaza calitatea si durabilitatea produselor sale din plastic pentru ambalare si livrarea prompta acolo unde este nevoie de ele. Poate ca intr-o zi vor fi gandite si mininavete pentru cumparatori cu patru-sase sticle, tactica fiind de efect, iar cumparatorul putand sa foloseasca miniladita in pivnita si sa puna in ea sticle cu compot sau ceea ce produce in casa.

Consumatorii indragostiti de anumite marci de bere sau de bauturi racoritoare colectioneaza navete din plastic si le utilizeaza pentru mobilarea gradinii sau a spatiilor mai putin conventionale. Din navete de plastic puse cu dexteritate una peste alta se poate realize o masuta de cafea. De asemenea pot fi puse si flori in laditele din plastic.

Trecerea de la laditele din lemn la cele din plastic a insemnat acelasi progres ca inlocuirea luminii de la lampa de gaz cu becul electric.

Spatiile de depozitare din plastic pot fi facute si dintr-o bucata sau mai multe bucati lipite intre ele nefiind necesara utilizarea cuielor care pot rani.

Privelistea oferita de navetele din plastic colorate, cu numele bauturii respective este una de neuitat si o strategie comerciala eficienta.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments