Monitorizeaza-ti comportamentele somnului

Sense

Dispozitivele care iti monitorizeaza obiceiurile de dormit nu sunt noi, dar un nou prototip realizat de startup-ul Hello, iti monitorizeaza modelul de sforait si mediul din jurul tau si nu trebuie sa porti nimic pe tine cat esti in pat. O minge mica plina de senzori, numita Sense primeste o tractiune uriasa pe Kickstarter. In mai putin de 48 de ore, a strans de 4 ori mai mult decat scopul sau de 100.000 de dolari.

The Sense sta pe noptiera si monitorizeaza modul in care dormi cu mediul inconjurator, cum sunt zgomotele din dormitor, lumina, temperatura, umiditatea si particolele din aer care ar putea provoca alergii. Iti spune cand camera este prea deschisa, prea calda si cand conditiile sunt potrivite, stralucind intr-o culoare verde cateva secunde pentru a te anunta ca te poti culca linistit.

Dispozitivul este disponibil pe alb si pe negru si se va livra devreme la donatori, incepand cu luna noiembrie. Plus, aceasta sta pe noptiera, ce rezulta o imbunatatire uriasa fata de dispozitivele ce se poarta la incheietura si promite acelasi rezultat. Cine vrea sa poarte un dispozitiv cand doarme noaptea?

Poti chiar rula sunete in fundal pentru a determina ce te-a trezit, cum ar fi masina de gunoi ce trece pe la geamul tau la 3 dimineata. Sistemul de scor este un factor in aceste intreruperi, in cazul masinii, va scadea scorul cu 20 de puncte.

Dar alti factori pot sa-ti stimuleze clasarea, de asemenea. Sa dormi intr-o camera intunecata total iti poate castiga 10 puncte. Scopul in final, este sa identifici problemele cheie a obiceiurilor si sa te ajute sa dormi mai bine.

The Sense vine de asemenea si cu un speaker, pentru a-ti pune un sunet de fundal cum ar fi sunetul ploii, daca aceasta te ajuta sa dormi. Similar altor trackere fitness de pe piata, alarma incorporata al lui the Sense te trezeste la un anumit moment in ciclul tau de somn pentru a evita sa fii morocanos dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.