marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieCalculatoareMicrosoft transforma telefoane in PC-uri

Microsoft transforma telefoane in PC-uri

Unul dintre marele anunturi ale celor de la Microsoft la conferinta Build realizata recent, a fost abilitatea de a transforma un smartphone pe care ruleaza Windows 10 intr-un PC. Poreclit ca si „Continuum pentru telefoane” este realizat sa profite de avantajul noilor aplicatii universare ce ruleaza pe Windows 10 pe PC-uri, telefoane, tablete si Xbox One. Daca folosesti o versiune mobila a lui Excel pe telefon, se va transforma si redimensiona in mod magic intr-o tastatura si o versiune prietenoasa cu mouse-ul pentru a fi folosita pe un ecran mai mare. Acest lucru pare a fi viitorul.

Compania a furnizat o demonstratie deplina de Continuum pentru telefoane, impreuna cu mai multe informatii despre caracteristica. Aceasta functioneaza si wireless. Interfata de telefon se redimensioneaza pe ecranele mai mari sau TV si meniul Start preia aceleasi forme gasite pe telefon pentru a furniza acces catre aplicatii. In timp ce arata ca Windows 10 pentru Desktop, exista cateva diferente subtile si aplicatiile traditionalte pentru desktop nu vor functiona aici. Intr-un mod pare a fi un succesor natural pentru Windows RT, dar una care este cu adevarat folositoare daca dezvoltatorii realizeaza aplicatiile universale necesare pentru a profita de acest avantaj.

Microsoft chiar tinteste la o piata in dezvoltare in care telefonul este un dispozitiv primar de operare sii aceasta este doar o zona in care acest tip de caracteristica ar putea deveni popular. Dar nu este singura companie ce incearca sa transforme un telefon intr-un PC. Canonicla fac acelasi lucru cu tastaturile conectate prin USB pentru OS-ul de telefon Ubuntu, iar Motorola incearca sa vanda un dispozitiv scump pentru a transforma telefonul sau Atrix intr-un PC cu Android.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments