Microsoft si Windows 10 UPDATE

Microsoft si Windows 10 UPDATE

Cei care se asteptau ca actualizarile Redstone pentru Windows 10 sa iasa in acest an vor trebui sa mai astepte o perioada. Microsoft a decis sa amane Redstone 2 pana la anul in primavara.

Fiind printre primele cele mai importante update-uri pentru Windows 10 de pana acum, Microsoft a anuntat initial ca va face disponibile cele doua noi actualizari in acest an. Dupa Redstone 1 care va veni in vara, Redstone 2 nu va mai fi disponibil pentru descarcare in acest an, ci in primavara lui 2017.

Microsoft a planuit trei mari update-uri pentru Windows 10 pana acum: update-ul Treshold care a venit anul trecut, Redstone care va trebui sa vina in vara si Redstone 2, care ar fi trebuit sa fie lansat in noiembrie acest an, dar a fost amanat in primavara anului viitor.

Conform ZDNet, Redstone 2 va fi amanat din cauza faptului ca Microsoft pregateste o serie noua de produse anul acesta. Nu se stie exact ce fel de dispozitiv vrea gigantul din Redmond sa lanseze pana in primavara lui 2017, dar putem suspecta o noua serie de tablete Surface, sau chiar alte aparate complet noi.

Intre timp, Microsoft incearca toate metodele posibile de a forta utilizatorii sa treaca pe Windows 10, iar Edge are probleme serioase in privinta securizarii datelor personale ale utilizatorilor. In aceasta situatie, nu vad ce motive ar avea cu adevarat Microsoft sa se grabeasca in aducerea unor noi update-uri pentru Windows 10, decat doar daca sunt cu adevarat necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.