vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalDezvoltare PersonalaLucruri de luat in considerare pentru instalarea de automatizari porti culisante

Lucruri de luat in considerare pentru instalarea de automatizari porti culisante

Lucruri de luat in considerare pentru instalarea de automatizari porti culisante.

Lucruri de luat in considerare pentru instalarea de automatizari porti culisanteAutomatizarea de porti culisante este o solutie eleganta pentru curti rezidentiale si spatii comerciale atunci cand se doreste un maxim de confort si de siguranta pentru spatiul in care este folosita. Cand vorbim de automatizari de porti culisante ne referim la instalarea unui kit de automatizari special conceput pentru acest tip de porti. Mai exista automatizari si pentru porti batante, porti autoportante sau usi de garaj.

Atunci cand vrei sa achizitionezi un kit de automatizare pentru porti culisante si nu stii exact ce sa alegi, este bine sa cunosti anumite aspecte in legatura cu poarta pe care vrei sa o automatizezi, elementele componente ale kitului si de zona in care este amplasata poarta. Primul lucru care conteaza este greutatea portii, apoi trebuie luata in considerare si lungimea acesteia. Alte lucruri importante sunt motorul si alte componente ce sunt incluse in kit, producatorul sau modul de instalare.

Greutatea portii este importanta pentru a putea lua o decizie in legatura cu tipul de kit, pentru ca aceste kituri sunt disponibile in functie de greutatea pe care o pot suporta. Este de luat in calcul si dimensiunea stalpului portii. Un alt factor important este ciclul de lucru, adica de cate ori este folosita pe zi poarta culisanta. Pentru curtea unei case, un ciclu normal de lucru este de cateva deschideri pe zi, insa pentru incinta unei firme, numarul de inchideri si deschideri este foarte mare, caz in care vorbim de utilizare intensa.

Portile culisante au o singura foaie, adica sunt facute dintr-o singura bucata. Motorul este ales in functie de dimensiunea si greutatea unei foi. Conteaza puterea si tipul motorului, insa trebuie tinut cont si de faptul ca portile culisante sunt fie pentru uz rezidential, fie pentru uz comercial sau industrial, in functie de proprietatea pe care acestea sunt folosite.

In general, un kit de automatizare pentru porti culisante este alcatuit din motorul culisant, care actioneaza poarta, un set de telecomenzi pentru a actiona poarta de la distanta, fotocelule, lampa de semnalizare, antena, placi limitatoare de cursa si chei de deblocare. Fotocelulele si lampa de semnalizare nu sunt obligatorii, insa daca sunt incluse intr-un kit, este excelent.

Alegem automatizari pentru porti culisante pentru ca ele permit deschiderea si inchiderea cu usurinta a portilor, in mod extrem de convenabil, cu ajutorul telecomenzii sau a telefonului mobil. Totusi, nu trebuie sa ne grabim si sa alegem cel mai ieftin kit pe care il gasim. Avem destule optiuni si gasim kituri ieftine care au toate componentele necesare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments