marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieAuto & MotoLos Angeles vrea o aplicatie de Taxi

Los Angeles vrea o aplicatie de Taxi

Orasul Los Angeles se va gandi la lansarea unei clone Uber intr-o incercare de a-si pastra soferii de taxi competitivi cu startupurile de servicii de masine care au crescut foarte mult in anul 2014.

Consiliul de conducere a comisarilor de taxiuri vor vota daca soferii de taxiuri vor fi nevoiti sa foloseasca o aplicatie, daca vor avea optiuni de plate similare lui Uber sau Lyft, potrivit celor de la The Los Angeles Times.

Alte orase fac pasi similari intr-o incercare de a prinde din urma startupurile de servicii de masini. In Washington DC, taxiurile trebuie sa foloseasca aplicatia Universal DC TaxiApp, pe care soferii le au deja. New York City se gandeste la legi similare.

Uber este in mod deosebit atractiv in orase precum Los Angeles, ce sunt impartite si nu se imprumuta pentru transportul in comun. Serviciile sale au ajutat sa faca Los Angeles mai locuibil, in special pentru socializare.

Utilitatea si cererea pentru aplicatii concentrate pe serviciile masinilor a lasat orasele in pozitii dificile. Reprezentantii utilitatilor taxiurilor au incercat din greu sa impuna legi de a limita puterile startupurilor, dar nu prea au avut succes. Uber a fost interzis in unele orase si au fost inlaturate din altele, inclzand Madrid, in care soferii de taxiuri au facut o greva de 24 de ore.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments