vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataIstoria jucăriilor sexuale și avantajele acestora

Istoria jucăriilor sexuale și avantajele acestora

Istoria jucăriilor sexuale și avantajele acestora.

În primă fază au fost folosite pentru a trata medical femeile „isterice”, apoi au fost vândute eufemistic ca și „obiecte pentru masaj”. În final au devenit acceptabile, dar rareori cumpărate – obiecte ce oferă plăcere.

Până în anul 1990 când Sex and the City ne-a făcut cunoștință cu „Rabbit”, în care oamenii vorbeau în lumina reflectoarelor despre jucării sexuale. Dar în zilele noastre, jucăriile sexuale au devenit tot mai folosite. Și așa ar trebui să fie.

La nivel mondial, industria jucăriilor sexuale produce 15 miliarde dolari pe an, cu 19,2% din vânzări fiind acele jucării numite vibratoare. 50% dintre femei încep să folosească jucării sexuale în primii 20 de ani din viață. 12% dintre femei folosesc o jucărie sexuală cel puțin o dată pe săptămână pentru masturbare și fiindcă știm că te întrebi, Noua Zeelandă este prima țară în folosirea vibratoarelor.

Jucăriile sexuale se pot cumpăra dintr-un sex shop fizic sau online.

Cea mai veche jucărie sexuală cunoscută are 30,000 de ani, dar au fost necesare generații pentru noi să ne simțim confortabili să vorbim despre ele în timp ce dezvăluirea jucăriilor sexuale este de multe ori plină de stereotipuri, neînțelegeri și sentimente de disconfort.

Dar acele timpuri s-au sfârșit de mult. Așa că în loc să te fofilezi când auzi de vibratoare, fii onest și deschis la orice tip de conversație. Nu este o rușine.

Jucăriile sexuale sunt pentru toată lumea, nu doar pentru oamenii singuri. Una dintre cele mai negative mituri despre jucariile sexuale este că sunt doar pentru oameni singuri sau singuratici ce nu au altă opțiune decât să folosească ceva cu baterie. Oameni din toate tipurile de relații folosesc jucării sexuale. De fapt, 78% dintre femeile care folosesc jucării sexuale au recunoscut că se află într-o relație.

Jucăriile sexuale ne fac viața sexuală mai bună. O altă noțiune proastă despre jucăriile sexuale este că sunt pentru cei care duc lipsă de viață sexuală. Cu toate acestea, un studiu recent a descoperit că femeile care folosesc vibratoare au șanse mai mari să meargă la ginecolog la timp și experimentează nivele mai mari de dorință, excitare și orgasm.

Mai mult decât atât, să te bucuri de sex singură cu un vibrator sau alte jucării, nu afectează nimănui șansele de a se bucura de sex cu altă persoană. Jucăriile sexuale îmbunătățesc, nu strică sexul cu un partener.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments