Impact FM Dance Tour la Radauti

Impact FM Dance Tour la Radauti

Distractia se muta la Radauti. Sunt sigur ca majoritatea dintre voi ati auzit cu siguranta de super evenimentul mega distractiei organizat de catre cei de la Impact FM, si anume turneul Impact FM Dance Tour. In anii trecuti mega Show-ul Impact FM, a mai fost organizat in doua editii, anul acesta cei de la Impact FM vin cu cea de-a 3-a si cea mai tare editie de pana acum. In fiecare dintre editiile precedente, echipa celor de la Impact FM au facut un show incendiar in toate cluburile din cele 9 orase participante. Anul acesta se promit multe suprize noi, multi participanti cunoscuti si distractie la cote nemaintalnite.

Dupa cum probabil stiti, in fiecare an, turneul are si un imn oficial, ei bine anul acesta imnul este compus de catre Catalin Dascalu si se numeste Flow Reena – „Give it to me now”. Turneul a inceput pe 25 octombrie 2014 si se intinde pe mai multe orase, fiind unul din cele mai mare evenimente radio dance organizate in zona Moldovei. Ca sa fim in trend cu lumea, oraselul nostru prea iubit, intampina evenimentul pe 29 Noiembrie 2014, adica in aceasta Sambata la Casa Luca Music Pub. Dupa evenimente nemaipomenite ce au avut loc la Pascani, Suceava, Gura Humorului si Vatra Dornei, a venit randul Radautenilor sa se bucure de atmosfera oferita de acest evenimente extraordinar.

Cele mai tari hit-uri mixate de catre DJ faimosi vor rasuna in Casa Luca Music Pub, dar pe langa aceste lucru, un set de animatori hot vor incinge clubul. Flow Reena interpreteaza live imnul evenimentului, dar si alte piese si cu siguranta participantii de toate varstele vor fi in delir s-o auda pe artista cantand.

La toate evenimentele organizate de echipa Impact FM s-a produs cate o seara de neuitat, participa si tu la seara de neuitat din Casa Luca Music Pub in aceasta Sambata. Evenimentul va fi transmis si pe postul de radio a celor de la Impact FM de la ora 23:00 pana la ora 3:00. Va asteptam la distractie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.