marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăJocuriStiriHomefront : The Revolution in 2015

Homefront : The Revolution in 2015

Franciza Homefront se intoarce in anul 2015 ca un titlu Open-World First-Person Shooter pentru Xbox One, Playstation 4, PC, Mac si Linux. Crytek ce a achizitonat seria Homefront in timpul licitatiei de faliment al companiei THQ, in luna Ianuarie a anului 2013, pentru 544.000 de dolari, a anuntat oficial astazi Homefront : The Revolution. Jocul va fi co-publicat de Crytek si Deep Silver.

Homefront : The Revolution are loc in Philadelphia, Statele Unite ale Americii, ce a fost ocupata timp de 4 ani de fortele militare Nord Coreene. Vei conduce miscarea unei rezistente, utilizand tactici de gherila de razboi pentru a te lupta cu armata superioara Nord Coreeana.

Jocul stimuleaza o campanie single-player, de asemenea si un mod online co-op pentru 4 jucatori. Jocul original avea un mod multiplayer traditional, dar nu pare ca, Crytek vrea sa pastreze acest model mai departe pentru Homefront : The Revolution.

Crytek spune ca Homefront : The Revolution caracterizeaza un gameplay cu adevarat open-world, adus la viata cu un sistem de stare a vremii dinamic si un ciclu intreg de noapte/zi. Dupa cum va puteti astepta, va functiona pe motorul de joc al celor de la Crytek, Cryengine. Ceea ce faci si modul in care joci iti va afecta de asemenea lumea jocului intr-o maniera care sa conteze.

Designer-ul Fasahat Salim, spune ca tot ceea ce faci in joc, de la a arunca cu o caramida intr-o camera de luat vederi, la asasinarea unui oficial de grad inalt KPA, are un impact asupra starii revolutionare a lumii. Cum faci aceste lucruri, va avea un impact asupra modului in care oamenii iti vor raspune tie, cat si ideii tale de revolutie, dar in orice caz KPA vine cu putere si incearca sa te opreasca cat de mult pot. Tot ceea ce se intampla in aceasta lume este mare parte din lucrurile puternice pe care le au pregatite.

In ciuda unei receptii critice, jocul Homefront original din 2011, a vandut peste 1 milion de copii si a livrat peste 2.4 milioane de unitati. Apoi publisher-ul THQ a spus ca au fost foarte multumiti. Cu toate acestea, producatorul Kaos Studios, i-au inchis mai tarziu portile.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments