Gravity Falls va fi lansat la toamna

Gravity Falls

Gravity Falls va fi lansat la toamna.

Gravity Falls va fi lansat la toamnaDisney Interactive si Ubisoft colaboreaza intr-un joc de 3DS bazat pe seriile animate ce sunt difuzate la TV, Gravity Falls. Denumit Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets, acesta adaptare de platforming adventure, foloseste motorul de joc UbiArt folosit in titluri precum, Valiant Hearts: The Great War, Rayman Legends si Child of Light. La fel ca si jocul RPG a celor de la Ubisoft, South PArk: The Stick of Truth, jocul GRavirt Falls seamana destul de mult cu materialul sau sursa.

Legend of the Gnome Gemulets ii va caracteriza pe protagonistii show-uli, gemenii Dipper si Mabel, in timp ce investigheaza misterele salbaticieial leui Gravity Falls, Oregano. Creatorul show-ului, Alex hirsch este implicat foarte mult in dezvoltarea jocului in care el a realizat arta cea mai importanta.

Jucatorii vor fi capabili sa schimbe intre gemenii Pines, in timp ce vor munci impreuna sa salveze regatul gnomilor de o forta misterioasa supranaturala. Dpperse poate lupta de aproape cu rozeta sa Gnome Battle Cuffs si sa caute indicii cu o lanterna, pe cand Mabel vine echipat cu un lantsi poate lansa atacuri de la distanta.

Gravity Fall: Legend of the Gnome Gemulets va fi lansat in aceasta toamna. Mai jos puteti vizualiza trailerul de debut al jocului:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.