joi, februarie 22, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieGoogleGoogle Street View sub apa

Google Street View sub apa

Google Street View sub apaGoogle Street View se misca lent, insa cu siguranta cucereste suprafetele de pamant al Terrei, dar oceanele, ce acopera mai mult de 70 % din planeta noastra sunt teritorii inca neatinse. Google a scurtat putin acest gol adaugand imagini in Street View pentru mai mult de 40 de locatii din lume, printre care multe dintre ele se afla sub apa.

Imaginile au fost colectionate in parteneriat cu XL Catlin Seaview Survey, Chagos Conservation Trust si NOAA’s Office of National Marine Sanctuaries. Aceste imagini includ filmari de sub apa din Bahamas, Bali, Florida Keys, Aruba si alte locatii, plus imagini din America Samoa, Insulele Solomon si Insulele Chagos.

Nu pot incepe sa listez aici fiecare noua aditie, fiecare click va va duce intr-un nou colt de ocean. In timpul nostru de explorare, am vazut delfini, balene si testoase uriase. Proiectul cu toate acestea, tine mai mult decat a dovedi o modalitate de a inota virtual prin adancimile oceanelor. Google  sustine ca imaginile sunt inregistrari digitale localizate prin GPS a acestor medii si pot fi folosite pentru a monitoriza cum se schimba in timp.

In anul 2013, compania a inceput un proiect Street View Oceans, adaugand vizualizari de sub apa, panoramice asupra coralilor pentru prima data. In anul 2014, cei de la Google au adaugat imagini din locatii de sub apa, incluzand Cancun si Isla Mujeres in sud-estul regiunii Mexic.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments