26.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

Google Maps va functiona si offline

Google Maps (GPS-ul celor de la Google) va deveni si mai bun, atunci cand nu ai o conexiune la internet. Aplicatia Google Maps va fi actualizata mai tarziu anul acesta cu sprijin offline pentru harti, navigare prin intermediul vocii, cautare si informatii despre destinatii, cum sunt notele, recenziile si programul de lucru.

Vice presedintele ingineriei de la google, Jen Fitzpatrick a facut anuntul la conferinta Google I/O joi. Aceasta miscare este parte dintr-o initiativa de a imbunatati serviciile Google si experienta utilizatorilor pe Android intr-o piata in crestere, cum este Bangladesh, Sri Lanka si India, in care serviciul de internet este mai slab.

Aceasta actualizare va permite utilizatorilor sa sustraga harti cand sunt in zone fara nici o conectivitate celulara sau Wi-Fi. Abilitatea de a cauta locuri, cum sunt restaurante si magazine, este in special utila, daca sa spunem, esti intr-un avion, unde Wi-fi-ul ar putea sa nu fie disponibil.

Un suport mai bun pentru offline Google Maps va insemna si mai putine date mobile folosite, in timp ce toate aceste informatii vor fi stocate local in aplicatie. Dar nu se stie sigur cat de multe date va stoca lumea Google Maps offline, sau daca va fi limitat in pietele in dezvoltare sau disponibil pentru toata lumea.

Desigur va trebui sa ajungi online pentru a obtine hartile cele mai actualizate. De exemplu, un drum inchis recent nu va fi afisat pe o versiune offline invechita a unei harti.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles