marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieStiriGoogle Maps pe Apple Watch

Google Maps pe Apple Watch

De acum in colo iti poti gasi calea, chiar daca te-ai pierdut si nu mai ai baterie la telefon, ci doar un Apple Watch. Google si-a actualizat aplicatia „Maps” la versiunea 4.11.0, ceea ce inseamna ca acum aceasta este compatibila cu ceasul.

Versiunea de mana a aplicatiei „Google Maps” este destul de simpla, ceea ce trebuie sa faci este sa alegi „acasa” sau la „munca”, atunci cand deschizi aplicatia. Apoi forteaza atingerea ecranului aplicand presiune in plus si atinge butonul „Travel Mode” care va aparea. Poti sa schimbi intre a conduce, a merge pe jos si directii de tranzit, sau sa scoti in evidenta cea mai recenta destinatie pe care ai introdus-o in „Google Maps”.

Din pacate nu poti sa afisezi o harta intreaga, lucru pe care il poti face cu Apple Maps pe ceas, sau sa introduci o destinatie de sine statatoare pe ceas, lucru care va trebui totusi sa-l faci inca de pe telefon.

O linie intotdeauna a impartit utilizatorii de Google Maps de utilizatorii de Apple Maps. Google Maps a fost aplicatia implicita pe iOS inainte ca Apple s-o inlocuiasca cu propria aplicatie, atunci cand a aparut iOS 6 in 2012. Dar aceasta aplicatie a avut o lansare dezastruoasa, asa ca, caracteristica nu putea sa concureze cu Google Maps.

In anii de atunci, Apple a muncit in evoluarea aplicatiei sale. Update-ul iOS 9 a inclus o atat de necesara refacere care includea directii de tranzit precise si programari. In Iunie la un eveniment, cei de la Apple au sustinut ca aplicatia iOS este folosita de 3,5 ori mai multe ori decat Google Maps.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments