marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieGoogleGoogle are planuri foarte mari

Google are planuri foarte mari

Fiber GoogleGoogle vrea sa fie urmatorul purtator wireless si ar putea sa inceapa sa ofere vorbire si planuri de date, devreme anul acesta. Compania se apropie tot mai mult in a oferi planuri celulare pentru clienti, potrivit unui raport din The Information.

Anul trecut, publicatia a raportat faptul ca directorii Google se gandeau sa lanseze un serviciu wireless in regiuni unde ofera deja internet prin fibra optica, Internet si serviciu TV, toate oferite de catre Google. Acum Google lucreaza la o afacere cu T-mobile si Sprint. Daca Google ar deveni un operator de retea virtuala mobila, ar putea cumpara intregul acces de la retelele T-Mobile si Sprint si apoi sa vanda planurile celulare la proprii clienti.

In timp ce nu se stiu prea multe detalii si Google inca nu a declarat nimic oficial la astfel de articole, reteaua se va lansa candva in anul 2015. Miscarea ar putea fi o deplasare de la afacerea nucleu a companiei si semnalizeaza o atragere si mai mare pe mobile.

De asemenea nu este prima data cand Google a afisat un interes mare in retele. In anul 2012, a anuntat ca va aduce retele de internet rapide ca lumina, cu 100 de ori mai rapide decat deobicei, prima data la locuitorii din Kansas City cu Google Fiber. De atunci, acestia s-au extins in Austin, Texas, Provo si Utah si este planuit sa intre pe piata in curand.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments