Glemis, magazin de produse cosmetice profesionale si parfumuri

Este imperativ sa spunem ca produsele cosmetice profesionale ocupa un loc foarte important in viata fiecarei femei. Femeile folosesc diferite tipuri de machiaje pentru a arata frumos si atractiv. Ei bine, acesta a fost conceptul cu cativa ani in urma. Dar femeile moderne gandesc in alt tip de maniere.

Este adevarat ca, cu ajutorul produselor cosmetice, frumusetea ta poate fi imbunatatita si desigur te va face sa te simti completa si increzatoare in tine. Nenumarate studii si sondaje au demonstrat ca produsele cosmetice profesionale pot face o diferenta mare in aspectul si atractivitatea unei femei si acest lucru nu poate fi negat.

Cateva lucruri despre industria globala a produselor cosmetice

Nu sunt prea multe companii de cosmetice de top ce au lansat diferite produse in piata tintind femei intr-un anumit grup specific de varste. Printre diferitele categorii de produse cosmetice ale industriei globale de cosmetice, produsele de ingrijre a pielii si parfumurile ocupa pozitiile de top. Produsele de ingrijire a pielii ocupa 33% din piata cosmeticelor.

Piata produselor cosmetice se afla in crestere cu tot mai multe magazine iesind din evidenta. Nu exista nici un dubiu asupra faptului ca aceasta industrie va vedea cresteri in anii ce vor urma.

Glemis – un magazin deosebit in piata produselor cosmetice profesionale

Magazin Glemis

Sustineam anterior ca tot mai multe magazine ies in evidenta in nisa de produse cosmetice profesionale, dar si ca printre produsele vandute, produsele pentru ingrijirea tenului si parfumurile sunt cele care ocupa topurile in aceasta industrie.

Ei bine, Glemis este magazinul care imbina cu stil aceasta gama de produse si ofera preturi concurentiale. Magazinul Glemis este un magazin ce comercializeaza produse cosmetice profesionale si parfumuri, toate acestea fiind dintr-o gama de branduri renumite, precum Anesi, Ecovital Professional, Bruno Vassari, Armani, Laurent, Versace, Diesel, Prada si altele.

Glemis este un magazin ce se va deschide pe 01.09 la ora 17:00 in Centrul Sucevei. Un loc perfect in care cu siguranta vor fi prezenti multi clienti, avand in vedere si oferta din prima zi pentru primii 100 de clienti ce vor face o achizitie de mini 50 de lei si vor primi cate un produs in valoare de peste 100 de lei.

Importanta produselor cosmetice profesionale in viata femeilor

Glemis Suceava

Desi femeile ar putea sa nu foloseasca produse cosmetice profesionale in viata lor de zi cu zi, dar cu siguranta vor avea nevoie de ele, mai ales cand merg la o petrecere si alte ocazii sau evenimente.

Este evident ca femeile, in astfel de ocazii vor incerca sa arate cat mai bine posibil si fara produse cosmetice profesionale acest lucru nu ar putea fi posibil. Astfel, produsele cosmetice nu vor disparea niciodata din vietile femeilor, asa ca magazinelele precum Glemis vor avea sansa de a intra pe piata si de a avea succes, mai ales cand sunt amplasate in centrul unei resedinte de judet cum este Suceava.

One Response to Glemis, magazin de produse cosmetice profesionale si parfumuri

  1. Viorica Petrovici spune:

    Dacă ar fi să dau o notă de la 1 la 10 pentru GLEMIS SUCEAVA aceea ar fi 10, fără nicio reținere, pentru modul profesionist în care am fost servită şi ajutată de personalul minunat din acest spațiu comercial. Estetica şi bogăția rafturilor dar, mai ales, rafinamentul personalului mă fac să revin aici pentru produsele preferate şi pentru a mă încărca pozitiv. Viorica Petrovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.