Ghid pentru sportivi in 2017

Cu timpul, trendurile in materie de orice se schimba, iar in anul 2017 sanatatea si sportul vor fi cu siguranta pe primul loc. O dieta corespunzatoare combinata cu sport este alegerea perfecta pentru acest an, in plus cei care au o viata activa sau sunt sportivi de performanta, este indicat sa foloseasca anumite suplimente si energizante pentru sportivi.

Mai jos descoperi un top al trendurilor in materie de fitness pentru acest an.

Tehnologie si Gadget-uri. In ultimii ani au aparut tot mai multe gadget-uri pe care le poti purta cand faci sport, fiecare avand diferite optiuni. Un exemplu care este destul de popular sunt bratarile si ceasurile, care te ajuta sa iti monitorizezi miscarile si activitatiile pentru a putea sa iti atingi telul propus. Alte exemple care sunt destul de populare sunt aplicatiile pentru smartphone, sau ceasurile, care iti numara pasii, te ajuta sa iti monitorizezi dieta, etc.

Video-uri online. Un trend foarte popular care este in continuare in crestere este sa faci miscare chiar de acasa. Este un mod simplu, practic si ieftin pentru oricine. Daca nu vrei sa mergi la sala, sau nu iti permiti sa platesti un abonament, ai optiunea sa urmaresti diferite canale de pe Youtube cu diferite tipuri de sport: fitness, zumba, aerobic si multe altele care te vor ajuta sa slabesti, sa te tonifci si sa te mentii in forma.

Antrenamente de intensitate mare. Ele au fost si sunt in continuare populare datorita scaderii mari de calorii. Aici poti sa te ajuti si de energizante pentru sportivi, perfecte pentru un plus de energie si pentru un antrenament de lunga durata.

Activitati in aer liber. Unele programe populare sunt activitatile in aer liber. Impreuna cu un grup, ele pot fi drumetii sau exercitii fizice intr-un parc, etc. Totul este mai usor si mai motivant daca esti in natura cu mai multi oameni care au acelasi scop.

Cand vine vorba despre sanatate si fitness trendurile se schimba, dar ele raman in continuare o prioritate in viata unui individ. Pune si tu in aplicare unele trenduri de mai sus care ti se potrivesc si ai grija in continuare de corpul si sanatatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.