vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăJocuriGears of War un joc mai interesant

Gears of War un joc mai interesant

Gears of War un joc mai interesant

In timpul unui stream de pe Twitch de aseara, producatoru Black Tusk, Rod Fergusson, ce este conducatorul productiei pentru noul joc Gears of War ce urmeaza sa fie lansat pe Xbox One, a discutat despre proiect si a aratat utilizatorilor o piesa de Concept Art desi nu este foarte clara.

Fergusson a spus despre noul Gears of War, ca au trecut doar 100 de zile, asa ca nu poate sa detalieze prea multe lucruri si ca nu este locul in care el va anunta numele noului joc sau alte astfel de lucruri, evident va trece ceva timp pana va fi capabil sa faca acest lucru. El spune ca se afla in faza de prototip asa ca este prea devreme ca sa poata anunta ceva.

Discutand provocarile in a incepe un nou studio si lucrand la asa o francize majora, Fergusson a spus ca cea mai grea parte este sa puna pe toata lumea la current in modul in care se realizeaza Gears of War toata lumea din echipa de productie este fan al jocului Gears of War, toata lumea a jucat si a iubit aceste jocuri. Fergusson a scos in evidenta ca francize Gears of War are o multime de reguli, metodologii de design, si stalpi centrali care intra in producerea unei experiente grozave. Asigurandu-se ca toata lumea de la Black Tusk este pe aceiasi frecventa si sa indreapta catre acelasi scop, este o alta provocare, potrivit acestuia.

Un avantaj pe care Black Tusk o detine in producerea noului joc Gears of War pentru Xbox One, este ca Microsoft detine acum acel IP. Suportul si sprijinul celor de la Microsoft, inseamna ca Black Tusk poate sa impinga limitele in mai multe zone majore. Acesta crede ca francize poate fi mult mai buna acum ca Microsoft detine IP-ul. El spune ca isi pot extinde modul de a gandi pentru a face mai multe lucruri cu el.

Fergusson spune ca Black Tusk are un beneficiu lucrand la seria Gears of War, cu cateva perechi proaspete de ochi. Desigur, Fergusson este un veteran al jocului Gears of War, muncind si la trilogia seriei originale, dar echipa pe care a construit-o in jurul sau este noua pentru serie. Acesta sustine ca Epic Games a muncit 7 ani in producerea jocurilor Gears of War.

Ceea ce aduc nou cei de la Black Tusk, francizei Gears of War, este entuziasmul brut, de asemenea pasiune si energie. Cu siguranta noul joc Gears of War pentru consola next-gen a celor de la Microsoft, Xbox One, va avea o forma de multiplayer. Fergusson a spus ca cei de la Black Tusk vor da tot ce au mai bun, pentru a pastra canon-ul Gears of War pentru noul lor joc, dar a specificat foarte clar ca studioul nu va avea nici o interdictie de a devia, daca acest lucru ar introduce divertisment.

Deocamdata nu exista o data de lansare sau un titlu pentru noul joc Gears of War ce va fi lansat pe Xbox One.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments