Floyd Mayweather a ramas fara titlu

Floyd Mayweather Campion

Floyd Mayweather CampionFloyd Mayweather a fost deposedat de titlul de campion pe care l-a castigat pe 2 mai intr-un meci cu Manny Pacquiao. Boxerul nu a reusit sa plateasca taxa de sanctiune de 200,000 de dolari necesara pentru participiantii dintr-un concurs de campionat mondial de box, potrivit unei declaratii de la WBO. Mayweather a primit o perioada extinsa de plata, insa WEBO spune ca nu a primit nici un raspuns de la acesta sau echipa sa.

Boxerul a castigat aproximativ 180 de milioane de dolari pentru victoria sa in fata lui Pacquiao, meci ce a fost denumit „Lupta Secolului”. Comitetul de Campionat Mondial WBO nu are nici o alta alternativa decat sa inceteze sa-l recunoasca pe Floyd Mayweather, luandu-i titlu pentru ca a esuat sa se conformeze regulilor concursurilor Campionatului Mondial de Box. Se pare ca aceasta este decizia finala a celor de la WBO.

CEO-ul de promovarea a lui Mayweather, Leonard Ellerbe spune ca acest lucru este o rusine completa. Acesta sustine ca Floyd va decide daca va lua sau nu masuri. Intre timp acesta se bucura de cateva sute de milioane de dolari pe care i-a facut in ultimul sau meci, asa ca acest lucru nu are nici un impact in orice face acesta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.