marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieFacebookFacebook Video mai restrictiv

Facebook Video mai restrictiv

Video FacebookIn timp ce Facebook tinteste la Youtube cu o platforma video in crestere, reteaua sociala ofera advertiserilor si publisherilor mai multe de spus in privinta celor ce le vizualizeaza videoclipurile.

Compania a spus ca, realizatorii de videoclipuri vor fi acum capabili sa restrictioneze audienta dupa varsta si gen, in aditie optiunilor de locatie si limba deja oferite. De asemenea, pe langa aceste lucruri, sunt in derularea unui mod „secret” ce face videoclipurile accesabile doar celor ce au un link direct, la fel ca si functia nelistata a celor de la Youtube. Cei care publica videoclipuri pot acum opta sa nu mai apeleze la o integrare third-party sau sa gazduiasca videoclipuri doar sub tab-ul videos separat de peretele cu stiri.

Afacerea de videoclipuri a companiei a explodat in ultimii ani, cvadruplandu-si traficul. In total, videoclipurile Facebook obtin mai mult de 4 miliarde de vizualizari pe zi, desi este important sa notam ca Facebook contorizeaza o vizualizare daca te uiti la 3 secunde dintr-un videoclip, un standard diferit fata de cel de 30 de secunde de pe Youtube.

Facebook incearca sa obtina mai multi bani din aceste videoclipuri lansand noi tipuri de reclame. De asemenea vrea sa le ofere advertiserilor optiuni de targetare pe care alte platforme video nu le pot oferi.

Noile caracteristici video par departe in aceasta misiune de a crea un perete optional ce separa videoclipuri de restul Facebook-ului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments