marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieFacebookFacebook si mesajele cand nu esti la calculator

Facebook si mesajele cand nu esti la calculator

Facebook MesajeFacebook aparent isi testeaza propria de versiune de mesaje cand utilizatorii nu sunt la calculator in Taiwan si Australia, potrivit unui raport.

Incepand cu Miercuri, reteaua sociala a inceput sa experimenteze cu ceea ce numesc ei statusul din bara laterala, ce este un mesaj de departe ce apare in panoul din bara laterala a aplicatiei mobile Facebook si dispare dupa 12 ore sau cand cineva isi actualizeaza starea, Facebook confirma stirile acesteia prin intermediul emailului.

Statusul de bara laterala va aparea tuturor prietenilor de pe Facebook implicit, cu toate acestea utilizatorul se poate juca cu setarile din bara laterala pentru a schimba acest lucru. Utilizatorii de Facebook isi pot bloca cei mai apropiati prieteni sus, pentru a le surprinde toate actualizarile de status din bara laterala.

Statusul din bara latereala ca si concept a existat in diferite forme si dimensiuni de-a lungul anilor, totusi este prima data cand cei de la Facebook experimenteaza cu acest lucru. Utilizatorii ar putea sa aleaga dintr-un amestec realizat deja de statusuri sau pot sa-si scrie propriile explicatii de mila in timp pentru a explica de ce nu au fost la calculator. Alte servicii, precum Google Hangouts, ofera o caracteristica similara cu statusul din bara laterala.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments