25.7 C
New York City
duminică, august 14, 2022

Buy now

Facebook Messenger are jumatate de miliard de utilizatori

Facebook are acum o alta aplicatie cu mai mult de jumatate de miliard de utilizatori. Facebook a anuntat luni ca aplicatia sa Messenger are acum 500 de milioane de utilizatori activi lunari. Compania a spus ca au fost mai mult de 200 milioane de utilizatori activi in timpul unui raport din Aprilie.

Peter Martinazzi, directorul de administrare a produselor de la Facebook, a scris intr-un post de pe blog ca aceasta este o realizate exceptionala, dar cu jumatate de miliard de oameni bazandu-se pe Messenger pentru a se conecta si a comunica, este o amintire a faptului ca mai sunt multe de facut pentru ei.

Prin comparatie, Facebook are mai mult de un miliard de utilizatori activi pe mobil. WhatsApp, o aplicatie achizitionata de Facebook anul acesta, are mai mult de 600 de milioane de utilizatori, iar Instagram are mai mult de 200 de milioane. In august, Facebook a inceput sa forteze utilizatorii sa descarce Messenger pentru a continua sa vorbeasca cu prietenii pe Facebook.

Aceasta miscare a ajutat Facebook Messenger sa devina cea mai populara aplicatie gratuita de pe iOS, desi a avut doar o stea rating pentru ceva timp fiindca utilizatorii au fost fortati sa o descarce. Aceasta miscare a fost parte dintr-o strategie mai mare de la Facebook pentru a-si extinde portofoliul de aplicatii si a inova experienta fiecaruia, decat sa se concentreze pe aplicatia implicita Facebook.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,432CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles