Facebook Messenger are jumatate de miliard de utilizatori

Facebook Messenger

Facebook are acum o alta aplicatie cu mai mult de jumatate de miliard de utilizatori. Facebook a anuntat luni ca aplicatia sa Messenger are acum 500 de milioane de utilizatori activi lunari. Compania a spus ca au fost mai mult de 200 milioane de utilizatori activi in timpul unui raport din Aprilie.

Peter Martinazzi, directorul de administrare a produselor de la Facebook, a scris intr-un post de pe blog ca aceasta este o realizate exceptionala, dar cu jumatate de miliard de oameni bazandu-se pe Messenger pentru a se conecta si a comunica, este o amintire a faptului ca mai sunt multe de facut pentru ei.

Prin comparatie, Facebook are mai mult de un miliard de utilizatori activi pe mobil. WhatsApp, o aplicatie achizitionata de Facebook anul acesta, are mai mult de 600 de milioane de utilizatori, iar Instagram are mai mult de 200 de milioane. In august, Facebook a inceput sa forteze utilizatorii sa descarce Messenger pentru a continua sa vorbeasca cu prietenii pe Facebook.

Aceasta miscare a ajutat Facebook Messenger sa devina cea mai populara aplicatie gratuita de pe iOS, desi a avut doar o stea rating pentru ceva timp fiindca utilizatorii au fost fortati sa o descarce. Aceasta miscare a fost parte dintr-o strategie mai mare de la Facebook pentru a-si extinde portofoliul de aplicatii si a inova experienta fiecaruia, decat sa se concentreze pe aplicatia implicita Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.