joi, februarie 22, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăJocuriStiriElementul cheie in Arkham Knight este Batmobilul

Elementul cheie in Arkham Knight este Batmobilul

Batman, este printre toti eroii, unul destul de agil. In cele 3 jocuri anterioare Arkham, o combinatie de agilitate si ustensile folositoare i-au permis Cavalerului Negru sa se ridice, sa loveasca si sa pluteasca, in general traversant mediul urban si vaile orasului Gotham cu usurinta si viteza. Asa ca, mai devreme anul acesta, atunci cand batmobilul a fost dezvaluit ca si noua aditie importanta pentru urmatorul joc din serie, Batman Arkham Knight, am fost putin surprins. Cu siguranta, batmobilul este surprinzator, dar se potriveste cu adevarat in seria de jocuri Arkham? Batman neavand probleme cu deplasarea in jocurile anterioare, este necesara aditia unui alt mod deplasare cu adevarat?

Prima data am vazut batmobilul, la o demonstratie a jocului ce a fost afisata la Conferinta de Dezvoltare a Jocurilor de anul acesta, ce a caracterizat urmariri si deplasari rapide printre strazile orasului Gotham. Se pare ca acestea au fost doar jumatate din ceea ce va aduce vehiculul faimos in joc. In Arkham Knight, batmobilul va fi capabil sa se transforme intr-un tanc agil inarmat. La doar simpla apasare a unui buton, batmobilul se va transforma, iar rotile se vor realinia si vor aparea turele. In Arkham Knight, batmobilul va avea cu siguranta viteza, dar va avea si putere.

Acesta pare sa fie raspunsul producatorului Rocksteady la introducerea unui vehicul in arsenalul unui supererou deja mobil. Batmobilul nu va fi acolo doar ca un mijloc de transport aratos, un obiect folosit in anumite nivele si uitat in altele. Batmobilul in Arkham City trebuie sa fie o aditie integrala, un alt gadget din arsenalul lui Batman pe care il poate folosi oricand.

Sinergia om-masina a fost afisata in timpul demonstratiei recente al lui Batman : Arkham Knight. Sectiunea ce a fost afisata avea loc in cel de-al 2-lea capitol al jocului, si Batman incerca sa se infiltreze in fabrica lui Ace Chemicals dupa ce a fost dezvaluit sa fie locul in care Scarecrow isi producea cantitatea masiva de toxina a fricii. Arkham Knight era si el acolo, si pentru prima data a fost afisat ca lider a unei armate mari, complete, cu tancuri, drone si infanterie.

Initial, Batman a folosit o ruta traditionala catre fabrica Ace Chemicals, folosindu-si un gadget, pentru a sta la inaltime si a fi nedetectat, inainte de a se furisa pentru a elimina grupurile de gardieni. Lupta, dupa cum ne putem astepta de la un joc Arkham, a fost dinamica si crunta, cu abilitatile supreme ale lui Batman facandu-i pe inamici o tinta usoara. Pana acum, lucrurile s-au desfasurat similar ca in jocurile anterioare, dar totul a devenit mai interesant atunci cand Batman s-a decis sa foloseasca batmobilul, controlandu-l prin intermediul unei telecomande din fabrica, in timp ce vehiculul era afara.

De indata ce batmobilul a ajuns in fabrica, Batman a sarit in el si imediat a eliminat un grup de drone tank, intr-un spatiu mic si inchis. Mobilitatea imbunatatita a masinii a fost imediat aparenta si folositoare, cu batmobilul capabil sa bombardeze in stanga si in dreapta, de asemenea si sa foloseasca manevre evazive pentru a evita focul. Capabilitatile ofensive ale lui Batman nu vor fi limitate cand acesta este in spatele volanului. Intr-o sectiune ce a fost afisata, Arkham Knight si un grup mare de sodati il avea pe „Caped Crusader” blocat intr-o camera mica. In timp ce Arkham Knight era ocupat cu un monolog, acesta a chemat batmobilul prin intermediul telecomenzii si i-a folosit suprimarea revoltei pentru a-si elimina o parte din inamici. Batman si-a folosit masina chiar si cand era in mijlocul unei lupte, realizand un takedown cu ajutorul acesteia.

Acest lucru nu se intampla doar in situatii de lupta, batmobilul se poate dovedi oricand folositor pentru Batman. Dupa ce lupta se termina cu soldatii si tancurile eliminate, Batman s-a aventurat mai adanc in complexul subteran al lui Ace Chemicals, un loc unde te-ai fi asteptat ca batmobilul sa aiba o utilizare limitata. Insa nu a fost cazul, Batman si-a folosit masina pentru a rezolva un puzzle si a trece mai departe.

Atat integrarea, cat si elementele puzzle ale jocului ma fac cel mai curios si captivat, despre potentialul pe care poate sa il aiba batmobilul in Batman : Arkham Knight.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments