duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieDrone de la GoPro

Drone de la GoPro

Camere GoProGoPro-urile sunt deseori folosite cu drone pentru a surprinde videoclipuri cu adevarat unice si perspective. Natural, GoPro incearca sa se ridice asteptarilor si isi incearca norocul in a-si dezvolta propriile drone. Compania, cunoscuta pentru camerele sale de actiune de o durabilitate deosebita, incearca sa asambleze o linie de elicoptere cu mai multe rotoare ce au atasate camere de inalta definitie. Pretul va varia undeva de la 500 de dolari pana la 1000.

Datorita popularitatii actuale a dronelor, consumatorii au optiuni destul de ieftine de care sa profite. De exemplu Phantom Drone de la DJI, se vinde la un pret de doar 99 de dolari, dar expertiza GoPro in camere de actiune ar putea fi o aditie importanta pentru piata.

Ei bine nu este atat de clar cat de mare va fi impactul dronelor GoPro asupra industriei in mare, unii producatori ar putea fi inclinati pentru a opri sprijinul GoPro cu tehnologia lor, in timp ce isi vor sprijini un competitor direct. In Octombrie, GoPro si-a lansat ultima linie Hero de camere de actiune, ce se vand la preturi intre 130 si 500 de dolari. Desi camerele sale sunt foarte cunoscute ca fiind tari, va trebui sa avem rabdare sa asteptam sa vedem cum va rezista tehnologia dronelor GoPro impotriva competitorilor sai.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments