Documentarul lui Putin

Putin

Documentarul lui Putin.

Documentarul lui PutinUn an dupa ce „micul barbat verde” a aparut misterios in peninsula crimeana a Ucrainei, presedintele Rusa, Vladimir Putin dezvaluie cand a oferit ordinul secret de a trimite trupele sa anexeze regiunea, retrasand granitele Europei. Intr-un trailer lansat pentru un document ce urmeaza sa apara, numit Homeward Bound, presedintele vorbeste despre invazia ascunsa a Moscovei si ocuparea Crimeei cu un an in urma, in luna aceasta.

Ajutat de muzica stil film dramatic de actiune si inregistrari ale elicopterelor militare zumzaind peste mare, Putin reaminteste o intalnire de toata noaptea cu toti oficialii de top ai securitatii pentru a discuta extragerea presedintelui destituit, Viktor Yanukovych, fostul cap de stat, loial Moscovei ce a fost coplesit de protestatarii pro-Vestici in Kiev, anul trecut in Februarie.

Anexarea Crimeei a dus la o revolta sprijinita de separatistii Rusi in estul Ucrainei, in care proxy-urile locale au luptat impreuna cu fortele Ruse impotriva militarilor Ucraineni pentru mai mult de 11 Luni. Conflictul a ucis peste 6.000 de oameni. Lansarea trailer-ului pentru documentarul Putin a adus in lumina reflectoarelor intrebarea : cand va marturisi presedintele Rus actiunile sale din Estul Ucrainei.

Canalul Rossiya 1 spune ca documentarul intreg va fi afisat pe post in curand, cu aniversarea Crimeei ce se va petrece mai tarziu in aceasta luna, cu siguranta nu va trebui sa asteptam prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.