Dispozitivul ce-ti gaseste cheile pierdute

Keylink

Motorola isi joaca rolul in a te ajuta sa-ti gasesti cheile, fiindca sunt sigur ca nu sunt singurul om ce-si lasa cheile in toate locurile pe care le frecventeaza. Keylink ce se imperecheaza cu aplicatia Motorola Connect este un dispozitiv ce costa 25 de dolari si este activat prin Bluetooth, iar cu ajutorul sau iti poti gasi cheile pierdute sau aproape orice altceva la care il atasezi. Poti face dispozitivul Keylink sa sune activandu-l din aplicatii, atata timp cat cheile pierdute sau obiectul de care ati atasat keylink se afla intr-o zona de maxim 30 de metri.

Motorola a lansat acest dispozitiv recent. Acest dispozitiv functioneaza si invers, daca iti pierzi telefonul, Keylink are un buton ce iti va face telefonul sa sune, din nou daca se afla la o distanta de maxim 30 de metri. Daca ai un telefon ce face parte din a 2-a generatie Moto X, un Droid Turbo, sau un telefon ce functioneaza pe Android Lollipop, Keylink va functiona ca si dispozitiv de autentificare, permitandu-ti sa uiti parola.

Keylink este pus in functiune de o baterie rotunda, pe care cei de la Motorola o lauda ca ar rezista aproximativ un an. Poti sa comanzi acest dispozitiv de pe website-ul Motorola sau de la un sediu T-Mobile. Aplicatia Keylink este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.