marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăNeconventionalDezvoltare PersonalaDecorare interioara, picturi abstracte, arta si cultura

Decorare interioara, picturi abstracte, arta si cultura

Locuintele noastre sunt oglinda noastra. Ele inceteaza sa fie cativa pereti un tavan si o podea din momentul in care cineva numeste locul acela acasa. Insa mai este nevoie de cateva lucrui pentru ca o casa sa fie si un camin. Mediul ce ne inconjoara, de la mobila, covoare, nuanta peretilor, toate acestea creeaza o atmosfera aparte. O camera, o casa, trebuie sa reprezinte persoana care locuieste acolo, sa reprezinte functia spatiului si in acelasi timp sa ofere un sentiment placut, confortabil.

Pentru acest lucru ne decoram casa cu diferite lucruri practice si estetice. Dincolo de mobila cumparam si alte lucruri: o lampa, o vaza mai speciala, diferite obiecte decorative, picturi si altele. Picturile pot fi de foarte multe feluri, diferite stiluri, marimi, cu diferite subiecte. Sunt atat un obiect de decorare cat si un obiect de arta, un semn cultural, nu doar decoreaza ci si infrumuseteaza. Picturile abstracte, precum cele pe care le gasiti la OnlineArts ofera un stil unic pentru decorarea unei camere.

Arata abstracta creeaza o compozitie aparte fara nici o referire la lumea reala, este independenta, creeaza forme si perspective diferite fata de ce gasim in natura. Nu este o forma reprezentativa sau reproductiva a lumii ce ne inconjoara, nu glorifica sau critica ce ne inconjoara, creeaza noi spatii, noi idei, noi probleme si solutii. Picturile abstracte ofera o noua dinamica spatiului, o valoare artistica, dar, in acelasi timp, si personala. Picturile de regula au o anumita semnificatie pentru proprietar, sentimentala, emotionala, o amintire, un dar, un lucru important pentru el. Cand vezi o pictura abstracta nu te gandesti imediat la ceva, te atrage, te tine, e intrebatoare, o privesti, o admiri si gasesti ceva in ea, semnifica ceva pentru tine, ceva pentru mine, ceva pentru persoana care o detine. Arta abstracta iti permite sa privesti dincolo de limite, iar decorarea unei camere cu picturi abstracte sau cu o pictura abstracta ofera un punct de atractie, ofera indicii despre tine ca individ, dar si lasa mult de interpretat in privinta semnificatiei sale.

Tot ce pui in casa, fie ca e o pictura, o comoda, un dulap sau o vaza, creeaza o atmosfera anume si spune ceva despre tine. Picturile reprezinta in primul rand arta si cultura, sunt mai mult decat obiecte de decor, sunt obiecte artistice, obiecte care merita sa fie macar pe un perete din casa ta.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments