duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieAuto & MotoDe ce să folosești o platformă auto

De ce să folosești o platformă auto

Dacă mașina ta este implicată într-un accident și este necesar ca aceasta să fie transportată într-un service auto autorizat din zonă, cea mai bună opțiune pe care o ai este folosirea serviciilor unei firme de tractări auto ce dispune de o platformă auto.

Când vine vorba de o platforma auto Bucuresti, cei de la tzu-tractari.ro sunt alegerea numărul unu. Aceștia înțeleg riscurile ce vin o dată cu transportul mașinii tale și știu cum să se ocupe cu atenție de fiecare detaliu implicat într-o tractare auto pe platformă.

Iată câteva motive bune pentru a folosi platforma auto pusă la dispoziție de cei de la tzu-tractari.ro:

  • Versatilitate. Spre deosebire de mașinile de tractat tradiționale care sunt limitate la tipul de vehicule pe care sunt capabile să le transporte, platforma auto este versatilă. Aceasta poate încărca autovehicule mici, SUV-uri, bărci și orice alt lucru ce încape pe o platformă.
  • Risc scăzut de lovire a mașinii tractate. Mașinile tradiționale de tractat cu cârlig și lanț îți vor trage mașina stricată cu roțile din față suspendate. Această metodă de tractare îți provoca probleme la bară, roți și motor mai mult decât au fost deja afectate, în special pe un drum mai rău cu denivelări sau gropi multe. O platformă auto cu toate acestea, îți plasează toate cele patru roți ale mașinii pe o suprafață plată, păstrând-o în siguranță în timpul transportului.
  • Mai convenabilă decât alte metode de tractare. Când folosești o mașină de tractare tradițională, va trebui să dezactivezi cumva schimbătorul de viteze pentru evitarea problemelor ce pot apărea la transmisie, dar dacă folosești o platformă auto nu trebuie să faci acest lucru. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți conduci mașina pe platformă dacă este funcțională și s-o legi bine. Dacă mașina nu este funcțională, poți folosi o macara pentru a o urca pe platformă.

Ca majoritatea deținătorilor de mașini, la un moment dat, mașina ta se va strica p edrum. Din fericire există tzu-tractări, firmă de tractări auto profesionale ce îți stă la dispoziție în caz de probleme.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments